Detalii neștiute despre Demi Moore și Bruce Willis. Au mai făcut o nuntă pentru a reaprinde scânteia iubirii, dar...

.

Timp de 13 ani, Demi Moore și Bruce Willis au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Părea că vor rămâne împreună toată viața, mai ales că povestea lor de dragoste a început ca-n telenovele și a continuat cu trei copii frumoși. Din păcate, n-a fost așa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Demi Moore și Bruce Willis s-au căsătorit în 1987, după doar trei luni de relație, în Las Vegas. Și acum Demi își amintește cu drag de nebunia de nuntă de la hotelul Golden Nugget.


La scurt timp după nuntă, au venit pe lume fiicele lor: Rumer (32 de ani), Scoutt (29 de ani) și Tallulah (26 de ani). Însă, Demi Moore și Bruce Willis au simțit că pasiunea nebună începe să se ofilească când au devenit părinți cu normă întreagă. Așa că au simțit nevoia să mai facă o nuntă pentru a reaprinde scânteia iubirii, povestește Demi în cartea autobiografică, lansată recent, în care a povestit cu lux de amănunte relația cu Bruce Willis.


Demi Moore: Ne-am căsătorit a doua oară în 1998

Au simțit că prima nuntă a fost mai degrabă una făcută în grabă și atât Bruce cât și Demi au ținut morțiș să aibă parte de o a doua ceremonie. Așa în luna decembrie 1998, când împlineau 11 ani de căsnicie și-au reînnoit jurămintele.

Câteva luni mai târziu anunțau public separarea. Bruce pleca din casa în care locuise până atunci și în 2000 se pronunța divorțul, citează click.ro. Pe întreaga durată a negocierilor din cadrul divorțului, amândoi s-au comportat matur și au pus pe primul loc fericirea celor trei fete.


În 2018, Tallulah povestea că divorțul părinților ei nu a fost deloc traumatizant pentru că ‘familia a fost pe primul plan pentru Bruce și Demi și nu s-au certat niciodată de față cu copiii lor’.


Și-au petrecut izolarea împreună

În această primăvară, când a debutat pandemia COVID-19 în America, Demi și Bruce erau împreună și nu s-a aflat nici astăzi motivul pentru care actorul a ales să se izoleze în aceeași casă cu fosta soție și cu cele trei fete pe care le au împreună. În tot acest timp, soția actorului, Emma Heming, a rămas acasă cu cele două fiice ale lor, Mabel (8 ani) și Evelyn (5 ani).

Demi Moore a postat pe contul ei de Instagram mai multe poze în care apare alături de Willis și fiicele lor, Scout, Tallulah și Rumer: ‘Clubul de carte al familiei… Cum să cucerești lumea de pe canapea — ediția de carantină, a scris Demi în dreptul unei fotografii în care familia extinsă se afla pe canapea.


Cu toții aveau o carte semnată Laura Day, How To Rule The World From Your Couch, cu exerciții despre cum să-ți atingi țelurile în carieră sau să-ți construiești relații mai bune.

Citește și:

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, la 21 de ani. Garcea este un tată protector: „Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere!' 

Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice: „M-am gândit…'/ EXCLUSIV

Meghan Markle a suferit un avort spontan. Soția prințului Harry era însărcinată cu cel de-al doilea copil: ‘Am căzut pe podea cu Archie în brațe’

Emma Heming a confirmat săptămâna trecută că nu locuiește cu soțul ei în această perioadă, într-un comentariu la o poză postată de Tallulah. „Vă iubesc și mi-e dor de voi', a scris ea. La rândul ei, Tallulah a răspuns unui fan explicându-i că ea și familia sa au decis să stea în carantină împreună.


„Am decis să stăm în carantină împreună și facem asta de 27 de zile' , a scris ea în urmă cu o săptămâna.