Detalii îngrozitoare despre bătaia soră cu moartea încasată de Ștefania de la Mireasa: ”Arsă cu țigara pe tot corpul”

.

Ștefania Urecheatu de la Mireasa a povestit, în show-ul matrimonial de la Antena 1, unde este acum concurentă, despre bătaia cruntă încasată de la fostul ei iubit. Surse din anturajul Ștefaniei susțin că tânăra, care a fost și la Puterea Dragostei, era arsă cu țigara pe tot corpul și totul din cauza lui Jador.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefania, fosta concurentă din primul sezon de la Puterea Dragostei, a
format un cuplu cu Adelin și a fost descalificată pentru că cei doi
s-au întâlnit în afara competiției.


Ștefania de la Mireasa s-a deschis și a vorbit despre clipele teribile prin care a trecut în fosta relație, din pricina fostului ei partener. Ea ar fi fost bătută și tunsă de fostul iubit, iar totul a plecat de la gelozie.


Se pare că situația a fost îngrozitoare, mult mai gravă decât a vrut Ștefania să povestească acum în emisiune.

‘Nu mai avea păr și de aceea a tot umblat cu perucă. I-a fisurat un timpan și a ars-o cu țigara pe tot corpul. Avea ochii roșii, nu știu, de la niște vase de sânge sparte. Praf era’, au povestit apropiați ai celor doi foști iubiți pentru wowbiz.ro.

După ce au aflat de bătaia suferită de Ștefania, mulți s-au întrebat de ce aceasta nu a făcut și plângere la poliție împotriva acestuia sau de ce nu a vrut să facă publică bătaia. ‘Nu știu, nu am înțeles de ce a ținut secret. Poate îi era în continuare frică de el, sau poate că încă îl mai iubea’, au spus apropiații acesteia.



La aproape două luni de la bătaie a decis să facă o schimbare și a ajuns în clinica unui medic estetician și și-a pus silicoane.

‘Îmi doream de mult să fac această intervenție de augmentare mamară, dar acum mai mult ca niciodată. Am trecut printr-o perioadă dificilă din viața mea și cred că m-ar ajuta foarte mult să îmi ridic moralul și încrederea in mine’, a spus Ștefania despre operația respectivă.

Citeste si: Depistată cu COVID-19, în timpul sarcinii, Carmen Moise a devenit mamă de gemeni! „Nu i-am vazut până azi, când ei împlinesc o săptămână'


Ce spune Ștefania acum despre bărbatul care a bătut-o

Ștefania a povestit despre Adelin, la Mireasa, că nu-și imagina că poate fi atât de violent.

Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită. Dacă ar fi să dau un sfat unei femei, i-aș spune să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. Un bărbat care te iubește nu se poartă urât cu tine, nu te jignește și nu vrea să te vadă suferind', a povestit Ștefania.


Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador