Detalii de ultimă oră despre Victor Socaciu, internat cu COVID-19. Anunțul medicilor

.

Din fericire, starea lui Victor Socaciu s-a îmbunătățit și medicii sunt optimiști în privința evoluției sale. Cântărețul de muzică folk în vârstă de 68 de ani a fost internat în stare gravă cu COVID-19, iar fiica sa a făcut apel la cei care îl iubesc să se roage pentru viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Internat în Spitalul Monza din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, la câteva zile de la organizarea Festivalului Om Bun, Victor Socaciu dă primele semne că își revine. Familia și prietenii s-au temut pentru viața lui.


Deși veștile medicilor sunt pozitive, apropiații artistului rămân rezervați încă. Andrei Păunescu a declarat că starea prietenului său este una din ce în ce mai bună, însă până nu îl va strânge în brațe nu se bucură pe deplin.


Pot să vă spun că m-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el 3 zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurara acestui festival, iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta … . M-am văzut cu el atunci și doame ajută că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine. 

Astăzi, am aflat de la soția sa, că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin.


Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat.’, a dezvăluit Andrei Păunescu, astăzi, în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată la Prima TV.

Citeste si: Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19: „Mă tem că nu…'

Citește și: Victor Socaciu, internat în stare gravă cu COVID-19.Plămânii i-au fost afectați


Citește și: Scandal
între Marina Almășan și Leonard Miron.Reacția prezentatoarei după ce a
fost acuzată că „s-a căsătorit cu oricine a avut influenţă’

Fiica lui Victor Socaciu: Să ne rugăm!’

Victor Socaciu a ajuns, săptămâna trecută, pe mâna pe medicilor, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. În mod atipic, primele teste făcute de artist au ieșit negative, deși avea toate simptomele specifice SARS-CoV-2.

Ana Maria Socaciu, fiica artistului, a rugat pe toată lumea să se roage pentru viața tatălui ei. „Să ne rugăm pentru sănătatea lui!’ , a spus fiica lui Victor Socaciu.


Bun prieten cu Victor Socaciu, Vasile Șeicaru a povestit pentru FANATIK că trebuia să fie prezent la Breaza, pe scenă, dar a refuzat tocmai de frică să nu se infecteze cu COVID-19, deși a fost asigurat că totul este organizat ca la carte și nu are de ce să își facă griji.

„El a fost trei zile acolo. Atât a ținut evenimentul. Eu
trebuia să închei festivalul. Erau câte 10 folkiști în fiecare zi. El a
vrut cu spectatori, iar eu când am auzit, m-am retras. 

Nici prezentatorul Andrei Partoș nu a participat fizic acolo, ci de acasă. Spectacolul de la Cluj n-a avut niciun spectator, de exemplu’, a spus Vasile Șeicaru.


Dan Bittman: „La festival s-a purtat mască'

În locul lui, pe scenă a urcat Dan Bittman care a dezvăluit că îi este greu să creadă că Victor Socaciu s-a infectat în timpul festivalului de muzică folk, pentru că organizarea a fost ireproșabilă.


Nu știu, despre domnul Socaciu chiar nu știu că este bolnav și mi-ar părea rău! Mi-e teamă că, dacă domnul Socaciu chiar s-a îmbolnăvit, nu știu dacă l-a luat acolo, de la acest festival, pentru că, așa cum ați văzut, am fost și eu, am fost mulți colegi, nu am niciun fel de simptom, au trecut două săptămâni de atunci. Oricum s-a purtat mască, în afară de scenă, pentru că acolo nu puteai să cânți cu mască.

Acest eveniment a respectat toate normele. Erau 30% din oameni, în zona respectivă nu era incidență atât de mare ca la București, era până în 2%.  În condițiile legii s-a desfășurat acel eveniment, a fost impecabil organizat. Din punctul ăsta de vedere, mi-e greu să cred că s-a întâmplat acolo ceva. Nici eu și nici alte persoane nu am avut vreun simptom. Poate a luat virusul din altă parte!’, a declarat Dan Bittman pentru fanatik.ro.