Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Artista ar fi agonizat timp de 8 ore, până când soacra a sunat la urgențe. Cum s-a petrecut totul

.

Noi detalii de-a dreptul cutremurătoare ies la iveală în cazul mezzosopranei din Iași. Maria Macsim Nicoară ar fi agonizat nu mai puțin de 8 ore, după ce a căzut pe scări în casă, înainte ca soacra să apeleze numărul de urgență 112.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Maria Macsim Nicoară trece prin momente critice și se află în comă, în urma accidentului suferit în casă.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 9 mai, iar filmul tragediei este de necrezut. În jurul orei 23:00, artista a fost găsită plină de sânge, dar în stare de semiconștiență, de către soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, la capătul scărilor interioare din vila din comuna Aroneanu.

Femeia a fost ridicată de soț și dusă într-o cameră, unde a fost lăsată pe pat. Codrin Nicoară a declarat în fața anchetatorilor că a considerat că i s-a făcut rău din pricina consumului de alcool, dat fiind că a găsit și vomă la capătul scărilor.


Citește și: Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană la Opera din Iași, se află în comă după ce a căzut pe scări. Artista are mai multe leziuni grave la cap:'Medicii au spus că sunt 72 de ore critice'

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Conform unor surse din cadrul anchetei, solista ar fi avut o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, după ce a ajuns la spital, potrivit BZI.

Codrin Nicoară a solicitat sfatul mamei în legătură cu starea soției sale abia spre dimineață. Femeia s-a deplasat la fața locului și la ora 07:10 a apelat numărul de urgență 112.


Echipajul de terapie intensivă mobilă a ajuns la vilă 20 de minute mai târziu, iar Maria Macsim Nicoară a fost intubată și ventilată. Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital cu leziuni grave în jurul orei 08:00.

Reprezentanții Spitalului de Neurochirurgie au reușit să anunțe autoritățile abia la câteva ore de la internare, timp în care nici rudele, nici apropiații nu s-au interesat de starea pacientei.


Citește și: Dosar penal pentru tentativă de omor în cazul sopranei din Iași, care se află în comă.A fost victimă a violenței domestice? Soțul le-a spus anchetatorilor că a căzut pe scări…

Conform procedurii, un echipaj de poliție a mers la vilă, iar  Codrin Nicoară a declara că soția sa a consumat alcool și a căzut pe scări.  Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale, iar soțul sopranei și-a luat un avocat, notează spynews.ro.

Reamintim că Maria Macsim Nicoară se zbate între viață și moarte la acest moment, medicii fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.


Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum se simte Viorel Cataramă, după ce s-a infectat voit cu COVID-19:„Viața merge înainte. Am făcut tot ce ține de mine ca să mă infectez. Mă simt perfect’