Despărțiți, dar împreună! Jo și Juno s-au împăcat, după ce și-au recunoscut greșelile: "Am considerat că e normal să mai luăm o gură de aer!"

 Dumba Gabriela
.

La mai bine de o lună de când au anunțat că s-au despărțit, Jo și Juno și-au dat seama că nu sunt pregătiți să trăiască unul fără celălalt. Au analizat ce a greșit fiecare și sentimentele pe care încă și le mai poartă i-au determinat pe cei doi artiști să mai dea o șansă relației lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute… Nu am fost… despărțiți… Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer.

Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună', a declarat Jo în cadrul unei emisiuni TV, după ce s-a aflat că ea și Juno au decis să o ia pe căi diferite, la jumătatea lunii iunie.

Iată că, odată identificate problemele din relația lor, cei doi tineri au găsit și soluțiile. Au decis să se împace, spre bucuria fanilor. Mai exact, cei doi se află pe litoral, împreună și au postat fotografii cu ei doi din care nici nu pare că au avut vreodată probleme.

Jo-și-Juno-4Jo-și-Juno-4

Juno a consolat-o după despărțirea de Randi

Alex Stanciu, Juno, cum e cunoscut în lumea cântăreților, este tânărul în brațele căruia Jo își găsise fericirea după ‘despărțirea’ de Randi.

În urmă cu puțin timp, cei doi erau extrem de fericiți și păreau că au în față un viitor luminos.

Am momente de gelozie, eu zic că nu sunt absurd, dar am momentele mele. Nu sunt neapărat geloasă, dar sunt posesivă. Uneori eu pot să fiu geloasă atât pe mama lui, cât și pe sora lui. Este doar al meu și punct.

 El trage de mine să port tocuri și rochițe scurte. Dar la un moment dat o să înceteze, că știe că nu are șanse de izbândă”, ne-a declarat Jo.

‘În tot ce facem există o balanță și un echilibru și asta ne face să avem o relație fericită. Încercăm să învățăm din greșeli și să schimbăm câte ceva la noi’, a adăugat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton