Deși e "foarte însărcinată", Meghan Markle a surprins cu o ținută all-white!

.

Deși este în ultimul trimestru de sarcină, Meghan Markle nu se ferește de culorile deschise și nici de rochiile mulate! Recent, Ducesa de Sussex a strălucit literalmente la brațul Prințului Harry, afișând o burtică proeminentă, într-o ținută all-white!

Meghan Markle și Prințul Harry au furat atenția tuturor, recent, la Muzeul de Istorie Naturală, unde au participat la reprezentația de gală a piesei The Wider Earth. Deși este în ultimul trimestru de sarcină, iar cel târziu la finele lunii aprilie va deveni mamă, Ducesa de Sussex încă își îndeplinește obligațiile oficiale cu succes. Stilul de gravidă al lui Meghan este deja unul intens comentat, ducesa purtând atât creații cu prețuri exorbitante ale unor designeri faimoși, cât și rochii pentru viitoarele mămici de la magazine mass-market, de cel mult 50 de dolari, cum ar fi H&M.


Ducesa de Sussex este regina alegerilor stilistice îndrăznețe

Singurul lucru care îi deranjează pe fanii Ducesei de Sussex este faptul că aceasta nu a renunțat la pantofii cu toc nici în ultimele luni de sarcină, dar Meghan a spus că se simte foarte bine pe tocuri, iar asta se vede, deoarece, în pofida burții vizibil rotunjite, nu pare să întâmpine vreo problemă. Iar în privința ținutelor abordate pe perioada sarcinii, Meghan s-a dovedit a foarte versatilă. După ce a uimit pe toată lumea purtând pe covorul roșu o cămașă albă cu mâneci suflecate și o fustă neagră lungă (o ținută mai degrabă smart-casual), iată că Meghan a îndrăznit și mai mult, dovedind că este regina alegerilor stilistice îndrăznețe…


Ducesa de Sussex, deși este „foarte însărcinată', cum s-a descris recent, a îndrăznit să se îmbrace în alb din cap până în picioare la evenimentul de la Muzeul de Istorie Naturală. Meghan a purtat o rochie Calvin Klein și o haină Amanda Wakelei, în valoare de 895 de lire sterline, în care a strălucit la propriu, dar asta se datorează cu siguranță și stării interioare – ea și Harry așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

Foto: Hepta