Derapajele familiei Buhnici. Cum au ironizat, în trecut, războiul din Ucraina și femeile cu forme: "Această balenă rusească..."

 Dumba Gabriela
.

Scandalul în care este implicată familia Buhnici acum amintește de alte derapaje ale soților Lorena și George Buhnici și a scos la iveală mai multe situații controversate. Dacă acum vloggerul le-a jignit pe femeile care au vergeturi și celulită, în trecut, soția lui o numea „balenă” pe o femeie cu forme, care făcea poze la malul mării. Nici aprecierile față de războiul din Ucraina nu au întârziat să apară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Situația urâtă creată acum de George Buhnici nu este singulară, iar fosta vedetă Pro TV a mai avut astfel de derapaje, inclusiv legate de războiul din Ucraina. La rândul său, soția lui, Lorena Buhnici nu este nici ea străină de ironizarea femeilor cu forme și nu s-a sfiit să o numească, public, „balenă”, pe o doamnă care făcea poze la malul mării și care, pentru standardele sale, avea prea multe kilograme în plus.

241737402_104428841927592_7168235365434311801_n_31206600-6241737402_104428841927592_7168235365434311801_n_31206600-6

Ce a spus George Buhnici despre războiul din Ucraina

În luna februarie, când lumea asista, șocată, la războiul Rusiei în Ucraina, George Buhnici a comis-o grav. Într-o discuție pe Internet despre cryptomonede, bloggerul de tehnologie a sfidat suferința ucrainenilor. Iată care a fost schimbul de mesaje cu Internauții.

George Buhnici: Black Friday la crypto, dar pentru cei mai mulți e prea ieftin și vor aștepta să se dubleze.

Utilizator Twitter: Mor oameni, dar okay, hai să facem profit!

George Buhnici: Nu văd legătura. Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă undeva?'.

George Buhnici și-a prezentat scuzele pentru gafa cu războiul din Ucraina

La acel moment, după ce i s-a atras atenția că a greșit, George Buhnici a revenit cu o postare pe Twitter în care și-a prezentat scuzele pentru derapaj (foto în galerie).

De data aceasta însă nu a făcut-o, în scandalul în care e acuzat de misoginism și de comentarii sexiste. „Îmi pare rău că am vorbit de crypto într-un moment nepotrivit. Am greșit, le mulțumesc celor doi oameni care mi-au scris în privat că mă atenționaze că nu e momentul potrivit', a scris George Buhnici, pe Twitter, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Mai mult, a completat și a spus că nu îi stă în fire să jignească. „pentru toți cei care au ales să mă judece public și să mă jignească… nu am nimic. Nu am jignit niciodată pe nimeni în public și nu voi începe acum. dar nu voi uita'.

Lorena Buhnici, body shaming pe internet: „Această balenă rusească…”

Se pare că nu numai George Buhnici are probleme cu femeile cu forme, ci și soția lui.

Lorena Buhnici a confirmat acest lucru cu o postare mai veche în care râde de o femeie plinuță.

'Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist'. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta', a scris Lorena Buhnici pe Facebook.

George Buhnici, despre femeile cu vergeturi și corpul „de minoră” al soției sale

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.

De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul', a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show', de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră'. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?', l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci

Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi

George Buhnici nu și-a cerut scuze după ce a jignit femeile

În loc să-și ceară scuze după ce a jignit femeile, pe motiv că îndrăznesc să vină la mare deși au celulită și vergeturi, George Buhnici a dat vina pe cei din echipa lui Capatos, pe motiv că i-au scos declarațiile din contest.

Deși, nu pare nimic din context și sunt exact vorbele sale, „negru pe alb”, dacă urmărești interviul video pe care l-a acordat și care este disponibil pe YouTube.

Dan Capatos regretă că Buhnici, în loc să vină cu niște scuze firești față de doamnele și domnișoarele pe care le-a jignit, alege să arunce vina pe altcineva, pe producătorii emisiunii în care el a făcut declarațiile fără precedent.

‘Eu nu-l cunosc pe George, nu avem nimic de împărțit. Am mers la el acasă, am filmat casa și a fost totul normal. Pe plajă la Neversea a ieșit acest interviu, unde a spus acele lucruri. Am ales să difuzăm materialul, pentru că ni se pare normal.

A fost un lucru asumat din partea lui. El nu a trimis nicio reacție către noi, nu a realizat ce a spus. Acum, George Buhnici a venit cu un drept la replică. Și aici mi se pare o greșeală.

Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât printr-un simplu  ‘îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva’ care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns mult mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmărește nu știu cine, nu știu ce cu războiul…

Dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo. Asta înseamnă să fii un pic paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta și a postat pe blogul lui o explicație. E halucinant’, a declarat Dan Capatos la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton