Denzel Washington sparge box-office-ul cu ”American Gangster”

 Revista VIVA
.

Ultimul film al lui Denzel Washington, „American Gangster' se dovedeste pe zi ce trece un mare succes. Filmul a ajuns in aceasta saptamana pe prima pozitie in box-office-ul american, povestea inspirata de o intamplare adevarata prinzand extraordinar de bine la publicul american.

Actorul joaca alaturi de Russell Crowe, regia este semnata de britanicul Ridley Scott, echipa fiind astfel una de elita. Actiunea este plasata in Harlem-ul anilor 70, Washington fiind distribuit in rolul unui cap al mafiei. Regizorul aduce pe marile ecrane o America sfasiata de coruptia care domnea in politie, de Razboiul din Vietnam si de drogurile care invadau strazile. In acest context, mafia isi intindea tentaculele peste tot si isi instala regii in toate structurile.

Acest proiect al lui Ridley Scott este unul destul de violent, astfel incat este interzis celor care au mai putin de 17 ani. (L.F.)

Foto: www.cinemagia.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton