Denise Rifai s-a întâlnit cu Gabriela Marin, actrița care o parodiază la „Cronica Cârcotașilor”: „Nu era supărată. A zis...”

 Ifrim Georgiana
.

Denise Rifai s-a întâlnit cu Gabriela Marin, actrița care o parodiază la „Cronica Cârcotașilor'. În cadrul emisiunii difuzate la Prima TV, actrița obișnuiește să dea viață mai multor personaje celebre, printre care se numără și Diana Șoșoacă, Oana Zăvoranu sau Denise Rifai. Recent, acesta a întâlnit-o pe prezentatoarea de la Kanald D, la Gala Premiilor Radar de Media. Iată cum a decurs prima lor întâlnire față-n față!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imediat după difuzarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', actrița de la „Cronica Cârcotașilor' a parodiat-o pe celebra prezentatoare, sub pseudonimul „Denise Pilafai'. Aceasta a mărturisit că este fană a emisiunii, recunoscând, însă, că nu a avut parte de nicio reacție din partea prezentatoarei de la Kanal D. Acum, cele două s-au întâlnit față-n față la Gala Premiilor Radar de Media, iar Gabriela Marin a descris episodul. Se pare că Denise Rifai nu s-a arătat deranjată de faptul că este parodiată. În schimb, aceasta a făcut o mică aluzie referitoare la pseudonimul ales.

denise-2denise-2

Denise Rifai s-a întâlnit cu Gabriela Marin, actrița care o parodiază la „Cronica Cârcotașilor'. Actrița nu este singura care a imitat-o pe prezentatoarea de la Kanal D. Același lucru l-a făcut și Ionuț Rusu, pe canalul său de Youtube.

Citește și: Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani. Ce dietă ține și ce trucuri de frumusețe are:„Încerc pe cât posibil să nu mănânc…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai:„Poate fi dură. În timpul liber e foarte…'

Citește și: Anunțul făcut de Paula Seling, după ce a divorțat de Radu Bucura:„După o grămadă de planuri…'

Citește și: Cum a aflat Maria Constantin că Marcel Toader a murit. Detaliul neștiut despre fostul ei soț:”Nu doresc nimănui”

Denise Rifai s-a întâlnit cu Gabriela Marin, actrița care o parodiază la „Cronica Cârcotașilor'

Actrița a povestit că întâlnirea cu Denise Rifai a decurs cât de poate de normal. Cele două au discutat și și-au zâmbit, prezentatoarea nefiind deranjată de faptul că este parodiată. Mai mult, Gabriela Marin și-ar dori să fie invitată în emisiunea moderată de aceasta/

„A fost prima noastră întâlnire. Șerban a ținut să mă ducă să mă prezinte lui Denise. A fost drăguța, am asteptat să dea interviu lung, până să vorbim. A fost foarte simpatică, cel puțin nu era supărată pe mine! A zis că a înțeles că asta e meseria, are simțul umorului!

Nu ne-am împrietenit pe Instagram, încă. Practic, nu părea supărată! L-a invitat pe Șerban la emisiunea ei! Eu, una, sunt fan al emisiunii ei, mă uit tot timpul pentru că trebuie să fac personajul cât se poate de bine. S-ar putea ca, în viitor, să merg și eu la ea în emisiune.

Cert este că nu ne-am luat la bătaie! A zis, în schimb, ceva de genul: «Denise Rifai nu este chiar așa de Pilafai!»', a susținut Gabriela Marin, potrivit click.ro.

„Nu sunt tensiuni în platou când apare întrebarea roșie'

În cadrul evenimentului, Denise Rifai a făcut câteva dezvăluiri despre emisiunea pe care o moderează. În ciuda a ceea ce se spune, prezentatoarea a susținut că întrebările roșii nu creează tensiune în platou, ci impun o „energie aparte' între ea și invitați.

„Eu îmi iubesc foarte mult meseria și mândria mea a fost să ridic o emisiune. Am făcut-o din toată inima mea. De foarte multe ori se întâmplă să muncești fără să ai succes. În cazul de față, Dumnezeu a fost foarte bun cu mine. Durează mult să concepem acele 40 de întrebări. Lucrăm la o ediție suficient de mult timp. Am o echipă în spate de mai multe fete, sunt multe minți, de diferite vârste și lucrăm cam trei patru-săptămâni la o ediție.

Nu sunt tensiuni în platou când apare întrebarea roșie, există o energie aparte, există o chimie care se creează între mine și fiecare invitat', a susținut Denise Rifai, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton