Denise Rifai a dezvăluit numele bărbatului cu care și-ar dori să se căsătorească: „Este iubitul vieții mele”

 Ifrim Georgiana
.

Denise Rifai a dezvăluit numele bărbatului cu care și-ar dori să se căsătorească. De-a lungul timpului, prezentatoarea de la Kanal D a fost discretă cu privire la viața amoroasă. Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, aceasta mărturisea că i-ar fi plăcut să aibă un copil, însă nu și-a îndeplinit această dorință pentru că nu a găsit partenerul cu care să poată construi o familie. Recent, jurnalista a dezvăluit cu cine s-ar căsători fără nicio ezitare. Iată despre ce bărbat celebru este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară. De când și-a făcut debutul în televiziune, vedeta a preferat să păstreze discreția cu privire la ceea ce se întâmplă în viața ei personală. Invitată în emisiunea „În oglindă', prezentatoarea TV a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care privește dragostea, susținând că bărbatul din viața ei trebuie să o protejeze și să o completeze.

den9den9

Denise Rifai a dezvăluit numele bărbatului cu care și-ar dori să se căsătorească. Recent, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a susținut că există un actor care întunește calitățile căutate de ea și cu care ar fi dispusă să se mărite.

Citește și: Ce talent ascuns are Denise Rifai:'Dacă aș fi avut două vieți, mi-ar fi plăcut să fiu…'. L-a descoperit la 37 de ani

Citește și: Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel în emisiunea ei:„M-a surprins gestul. E un tip natural şi original' / EXCLUSIV

Citește și: Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni:'Am greșit amândoi unul față de celălalt'

Citește și: Sonia Argint, despre o nouă relație, după divorțul de Horațiu Ionescu:„Sunt deschisă către tot ce are viața să-mi ofere, pentru că merit'

Denise Rifai a dezvăluit numele bărbatului cu care și-ar dori să se căsătorească

Invitată în podcastul „Altceva', vedeta de la Kanal D a fost întrebată dacă există un bărbat cu care ar fi dispusă să se căsătorească. Aceasta l-a adus în discuție pe Kevin Costner, actorul care face parte din distribuția filmelor „The Bodyguard' și „Waterworld'.

„Cu Kevin Costner! Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airline și eu mergeam pe Calea Victoriei. Și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat să-l simt eu…

La un moment dat, vedeam bărbatul ăsta pe panouri. Era Kevin Costner, dar eu nu realizam că el. La un moment am zis: ‘Cine-i ăsta de pe panouri? Ăsta e genul meu. El e căsătorit cu o tipă tare faină', a declarat Denise Rifai.

„Bărbatul trebuie să fie fascinat de mine'

Invitată într-o altă emisiune online, Denise Rifai a spus ce calități caută la un partener și cum își proiectează povestea de dragoste. Aceasta a susținut că își dorește un parteriat în care să se regăsească valorile insuflate în familie, respectiv respectul recirpoc și iubirea.

„Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață.

Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele. Bărbatul trebuie să-mi ofere protecție. În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine.

Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul. Dacă el vrea să fie orientat înspre tine el este, dacă nu el pleacă. Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine', a declarat moderatoarea de la Kanal D, în emisiunea „În Oglindă'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton