Denise Rifai, apariție de senzație la petrecerea VIVA! A renunțat la hainele negre și a îmbrăcat o rochie superbă

.

Denise Rifai a avut o apariție de senzație la petrecerea VIVA! Deși e cunoscută în toată țara, acesta este primul eveniment monden la care prezentatoarea de la Kanal D a participat. Și nu oricum, ci într-o ținută cu adevărat spectaculoasă. Gazda emisiunii „40 de întrebări' a atras toate privirile, atât prin vestimentația ei, cât și prin atitudine. Iată cum s-a îmbrăcat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Denise Rifai a fost o adevărată apariție de senzație la petrecerea VIVA! Prezența ei a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că acesta e primul eveniment monden la care a participat. Prezentatoarea de la Kanal D a strălucit pe covorul roșu, la propriu, printr-o vestimentație de-a dreptul spectaculoasă.

Joi, 2 iunie 2022, Clubul Diplomatic din București a găzduit cel mai așteptat eveniment monden al anului VIVA! Party 2022: Viva la vida! Distracția a început în jurul orei 18:00, iar zeci de vedete, din toate domeniile, și-au făcut apariția, rând pe rând, pe covorul roșu. Dress code-ul de anul acesta a fost Colors in your eyes, astfel că majoritatea invitaților s-au conformat și au venit cu cele mai colorate ținute din garderobă.


Citește și: Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o.Toată lumea vorbește despre rochia ei!

Citește și: Elena Gheorghe, cea mai colorată apariție de la petrecerea VIVA!Ce rochie spectaculoasă a purtat

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a operat nasul. Cum simte după intervenție:„Mi-a fost frică să nu…’

Citește și: Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație:'Pentru bunăstarea copiilor noștri…'

Denise Rifai, apariție de senzație la petrecerea VIVA!


Printre sutele de invitați de la petrecerea VIVA! s-a numărat și Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D a bifat astfel prima sa apariție la un eveniment monden. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări’ a atras toate privirile încă din primele secunde. S-a simțit minunat pe covorul roșu, a defilat și a pozat ca un star de la Hollywood, iar ținuta ei a strâns multe complimente. Iar dacă la emisiune se îmbracă mereu în negru, la VIVA! Party 2022 aceasta a uimit prin culoarea aleasă.


Denise Rifai a purtat la petrecerea VIVA! o rochie lungă, fără mâneci. Piesa vestimentară a vedetei era alcătuită din paiete, astfel că a strălucit, la propriu, pe covorul roșu. Vedeta de la Kanal D și-a accesorizat perfect ținuta printr-un clutch simplu, alb, și mai multe brățări. În picioare, ea a optat pentru o pereche de sandale cu detalii sclipitoare. În ceea ce privește părul, a ales să și-l coafeze natural, lăsându-l desprins.


Iulia Albu a purtat un magnific colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA!

O altă invitată care a atras atenția a fost Iulia Albu. Deși nu a respectat întocmai tematica de la petrecerea VIVA! 2022, Iulia Albu a uimit și de această dată prin prezența ei. Criticul de modă a îmbrăcat o rochie superbă, cu capă lungă, albă, piesă vestimentară ce-i dădea un aspect princiar. Nu doar rochia a fost spectaculoasă, ci și bijuteria pe care a purtat-o la gât. Este vorba despre un colier ce valorează nu mai puțin de 40.000 de euro.


„A venit acel moment în care trebuie să ne punem la gât această minunăție de colier. Abia aștept. Wow!

(…) Suntem pe drum către petrecerea VIVA! Tematica este culori, iar eu port alb. De ce? Rămâneți cu mine ca să aflați. Și port cea mai frumoasă bijuterie, a spus Iulia Albu la InstaStory, înainte de a ajunge la petrecerea VIVA!

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri:

IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA și BEE HERE

Și partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound și Kanal D

Sursă foto: Instagram