Denisa Tănase se mărită a doua oară. Când va fi solista de la Bambi din nou mireasă / Motivul pentru care amână nunta

.

Denisa Tănase va fi din nou mireasă. În timp ce sora ei mai mare, Raluca, nu a trecut niciodată pe la altar, solista de la Bambi se va mărita a doua oară, la 32 de ani, cu afaceristul Mircea Brânzei. Chiar dacă cererea în căsătorie a avut loc anul trecut, nunta se va petrece abia la anul pentru ca mirii să aibă suficient timp pentru a învăța dansul mirilor.

În noiembrie 2018, Denisa Tănase a primit inelul de logodnă pe o plajă din Seychelles, însă pregătirile pentru nuntă îi determină să amâne marele eveniment pentru anul viitor.


‘A fost romantic momentul când mi-a dat inelul, pe plajă. În rest, noi nu prea suntem romantici, mai degrabă pragmatici. Anul acesta mergem la Paris, într-o vacanță în Orașul Îndrăgostiților. Nunta o facem anul viitor. Sunt multe de pregătit, mai învățam dansul mirilor până atunci’, a declarat Denisa pentru click.ro.

Denisa a fost căsătorita cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015. Marele regret al Denisei este că nu a reușit să facă un copil până acum.

'Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei…', povestea Denisa Tănase.