Denisa Tănase de la Bambi se mărită! Face nunta în mare secret, la Nisa/ EXCLUSIV

 Lăstun Ana Maria
.

Se pare că Denisa Tănase de la Bambi și-a organizat propria nuntă, în mare secret! Evenimentul va avea loc la Nisa chiar astăzi, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză. Deși s-a chinuit tare mult să păstreze secretul, vedeta a fost dată de gol în urmă cu puțin timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase de la Bambi se mărită! Fosta solistă are nuntă astăzi, organizată în mare secret! Fericitul eveniment va avea loc într-o locație exclusivistă de pe Riviera Franceză, în Nisa, acolo unde invitații au început să sosească încă de ieri. Deși nu se cunosc foarte multe detalii despre nunta fostei soliste de la Bambi, este cert că marele eveniment va avea loc astăzi, iar anunțul a fost făcut chiar de mirele Mircea Brânzei.

Citește și: Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină: „Doamne ajută'

Citește și: Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi, atacați de infractori informatici. Pagubele sunt colosale: 100.000 de lei

Citește și: Daiana Anghel s-a căsătorit în secret! Cristina Ich a prins buchetul

Citește și: Le mai ții minte pe surorile de la Bambi? Cum arătau în anii 2000, înainte de operațiile estetice

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum se află într-un castel din Nisa. Informația potrivit căreia Denisa Tănase și Mircea Brânzei ar urma să facă nuntă ne-a trecut pe la urechi de ore bune, însă abia acum am primit confirmarea! Pe rețelele de socializare ale celor doi au apărut o serie de fotografii și filmulețe din locația de vis, iar Mircea Brânzei, viitorul soț al Denisei Tănase de la Bambi a făcut chiar și anunțul despre nuntă: „Suntem pregătiți!', a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

denisa-tanase-de-la-bambi-se-marita-face-nunta-in-mare-secret-la-nisa-exclusiv-1denisa-tanase-de-la-bambi-se-marita-face-nunta-in-mare-secret-la-nisa-exclusiv-1

Denisa Tănase, nuntă în secret! Prietena ei a dat-o de gol

Cu toate acestea, înainte ca mirele sau mireasa să dea de înțeles că urmează să își lege destinele în fața lui Dumnezeu mai devreme decât ne-am fi așteptat, Daiana Anghel a dezvăluit câteva detalii despre fericitul eveniment. Dacă fosta prezentatoare TV s-a măritat și ea acum două săptămâni, se pare că acum i-a venit rândul amicei sale, Denisa Tănase!

„Noi am ajuns, Denisa Tănase!', dezvăluia ieri, pe rețelele de socializare, Daiana Anghel.

Astăzi, însă, situația este total diferită! Tot Daiana Anghel este cea care a mărturisit că „Nimic nu se compară cu o nuntă pe Riviera Franceză', adică în Nisa, pe rețelele de socializare! Deci, semnele indică în mod evident că Denisa Tănase face nuntă mare cu Mircea Brânzei, tocmai peste hotare!

Mai mult decât atât, noi, cele din echipa VIVA!, am contactat-o pe Denisa Tănase. Aflată, cel mai probabil, în febra pregătirilor pentru nuntă, afacerista nu ne-a răspuns la telefon. Totuși, am avut puțin mai mult noroc cu sora ei, care ne-a dezvăluit că nu are timp de povești și că rămâne să discutăm mâine. Te înțelegem, Raluca, ne imaginăm câte ai de făcut în ziua nunții surorii tale!

Denisa Tănase se mărită cu Mircea Brânzei, după ani buni de relație

Denisa Tănase de la Bambi și Mircea Brânzei au o relație încă din anul 2017, însă cei doi sunt rezervați în declarații atunci când vine vorba despre viața de cuplu sau viața personală. Dacă ea a ajuns o afaceristă de succes, după ce a cunoscut faima cu trupa Bambi, unde activa alături de sora sa, nici viitorul soț al Denisei Tănase nu se lasă mai prejos.

Mircea Brânzei este proprietar al mai multor afaceri care i-au umplut buzunarele de bani! În plină pandemie de coronavirus, Denisa Tănase și partenerul ei și-au cumpărat două apartamente într-o zonă de lux din Dubai. Acum, odată cu relaxarea restricțiilor, iată că Denisa Tănase se mărită și face nuntă în mare secret la Nisa, la doar două săptămâni după ce Daiana Anghel, prietena ei bună, și Sorin Gonțea și-au unit destinele.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton