Denisa și Raluca de la Bambi, victimele bullying-ului în liceu: "Au călcat în picioare CD-urile cu noi"

.

Denisa și Raluca de la Bambi, așa cum au intrat în memoria tuturor, au cunoscut celebritatea din copilărie și chiar dacă din afară totul părea roz, se pare că viața lor de vedetă nu a fost tot timpul așa. Denisa povestește cât de răi erau unii colegi de școală cu ele și prin ce momente urâte au trecut în viața de zi cu zi, dincolo de luminile scenei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe vremea când cele două surori erau eleve ale liceului „Dinu Lipatti’ din București erau hărțuite de colegi, iar asta le-a afectat foarte mult încrederea de sine. Denisa Tănase se considera, până de curând, un „om lovit din multe părți’. Artista nu avea încredere în ea, era timorată și simțea întotdeauna nevoia de a ține garda sus, pentru a se apăra.

Denisa Tănase spune că a suferit cel mai mult din cauza criticilor aduse de oameni care nu le cunoșteau și nu înțelegea, copil fiind, cum niște străini pot emite judecăți de valoare neștiind nimic despre viața lor.


Publicul le-a tras adesea la răspundere pe surorile de la Bambi pentru stilul lor vestimentar.

„Lucrurile astea trec prin…adică nu trec prin tine, se opresc undeva în tine. Cu atât mai mult, cu cât să ne amintim faptul că noi cântăm de copii.’, a povestit Denisa Tănase, luni, într-un interviu oferit în emisiunea „La Măruță’.

Denisa și Raluca Tănase au avut mult de furcă de pe urma criticilor unora dintre fani, iar bullying-ul constant le-a distrus încrederea în sine, ani de zile mai apoi fetele temându-se ce spune gura lumii vizavi de aparițiile lor publice, deciziile din viața privată sau muzica pe care o cântă.


Pe Denisa Tănase cel mai mult o durea faptul că oamenii nu au răbdare să o cunoască.

„Mă deranja faptul că nu ne cunosc, faptul că, în sinea mea, știam că eram altfel. Sau poate că mă deranja că ne criticau, nu știu, hainele pe care le purtam. Fără să știe că, de fapt, statutul de artist în România nu vine la pachet cu o poziție socială extraordinară. Statutul ăsta nu vine doar cu lucruri bune’, a adăugat artista.


Citește și: Lady Gaga, criticată dur de Patrizia Reggiani, pentru rolul din House of Gucci.’Eu nu am vrut să las pe nimeni să-mi spună cine este adevărata Patrizia Gucci’

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului „House of Gucci.S-a duelat în ținute cu Lady Gaga

Citește și: Codin Maticiuc: „Am avut foarte mult hate de la oamenii care nu au citit cartea despre Nuțu Cămătaru

Una dintre cele mai urâte amintiri din liceu ale surorilor Bambi

Denisa este acum milionară, una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România și o persoană puternică. Astăzi nu-i mai pasă de gura lumii, are încredere în ea și știe că are dreptul să ia orice decizie vrea, fără a da explicații cuiva. Însă, în liceu, treaba a stat altfel și nu poate uita un episod extrem de urât de pe urma căruia a avut de suferit sora ei.


Raluca și-a dorit să se împrietenească cu colegele de clasă, atunci când a intrat la liceu, dar fetele nu au vrut să o accepte. Raluca Tănase le-a oferit cadou câteva CD-uri ce conțineau melodiile trupei „Bambi’, iar colegele sale le-au distrus chiar în fața ei.


„Sora mea doar se mutase în liceul respectiv și fetele de la ea din clasă erau extrem de răutăcioase. Le-a dus cadou niște CD-uri cu noi. Nu doar că le-au rupt, dar le-au călcat în picioare, le-au desenat, ne-au desenat pe noi, de fapt. Clar, ca un copil, ca un adolescent, cred că hiperbolizezi la maxim toate situațiile de genul ăsta.’, a declarat Denisa.

Cântăreața spune că, la acea vreme, profesorii nu conștientizau cât de periculos poate fi bullying-ul pentru dezvoltarea unui copil. Tocmai de aceea nu apela niciodată la ajutorul acestora și prefera să își rezolve singură problemele.