Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. Mesajul transmis de tatăl artistei: „Ceva mai dureros nu există”

.

Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. Marți, 13 decembrie, regretata cântăreață și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Aceasta s-a stins din viață în 2017, după lupta cu o boală cruntă și nemiloasă care a măcinat-o într-o scurtă perioadă de timp. Tatăl manelistei a transmis un mesaj cu ocazia acestei zile, susținând că îi duce dorul fiicei sale. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


În 2017, Denisa Răducu s-a stins din viață, la vârsta de 27 de ani. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular, o boală care a răpus-o în doar câteva luni. Astăzi, 13 decembrie, regretata manelistă ar fi împlinit vârsta de 33 de ani. Cu această ocazie, Emilian, tatăl acesteia, a făcut o serie de declarații. Încă răpus de durere, bărbatul a susținut că va împărți pomană copiilor din Drăgășani și a povestit cum obișnuia să-și sărbătorească fiica sa ziua de naștere.


Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. În urmă cu cinci ani, vestea că manelista s-a stins din viață a șocat o țară întreagă. Artista a fost găsită în stop cardio-respirator la domiciliu, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Cântăreața a fost înmormântată la Vâlcea, într-un cimitir din curtea fostei mănăstiri vâlcene Morunglava.


Citește și: Lovitură neașteptată pentru sora Denisei Răducu, în scandalul pentru moștenire:’Tot noi trebuie să plătim’

Citește și: Sora Denisei Răducu pierde banii din drepturile de autor.De ce s-a luat această decizie

Citește și: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu:'La mulți ani, băiatul meu cu destin special'

Citește și: Reacția lui Cabral după lansarea emisiunii lui Cosmin Seleși, care i-a înlocuit show-ul Ce spun românii:'Mi s-a creponat inima când am văzut…'


Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi

Cu ocazia acestei zile dureroase, tatăl artistei a făcut o serie de declarații. Se pare că Emilian Răducu nu va organiza un parastas anul acesta, însă va împărți pomană copiilor. Bărbatul a susținut că nu a mai visat-o pe fiica lui de când s-a stins din viață.

„Da, astăzi este 13 decembrie. Nu am făcut parastas, dar am cumpărat ceva și am făcut câteva pungi și o să le împart pe la copii, pe la școală, pe la grădiniță, o să merg să le împart. Este foarte greu. Ceva mai dureros și mai greu decât să-ți pierzi un copil nu cred că există. Nimeni nu vreau să treacă prin așa ceva.


Nu am visat-o pe moment, am visat-o atunci la început, după ce s-a stins din viață. Era tot așa, copil mic la școală, zburdalnică’, a spus Emilian Răducu, tatăl Denisei Răducu, pentru Spynews.ro.

„Venea acasă de ziua ei de naștere’

Tatăl regretatei artiste a povestit cum își sărbătorea acesta ziua de naștere în copilărie, dar și în ultimii ani de viață. Se pare că Denisa Răducu obișnuia să sărbătorească în familie, având în vedere că aniversarea ei avea loc cu două săptămâni înainte de Crăciun.


„Zilele de naștere ale Denisei erau ca la orice copil, o sărbătoream, îi cumpăram tot ce dorea ea, ducea la școală și își servea colegii. Venea acasă de ziua ei de naștere, mai ales că e acum în perioada sărbătorilor. Ca în orice familie, orice părinte se pregătește să le da la copii câte ceva de aceste sărbători’, a mai spus bărbatul.


Ce spune Emilian Răducu despre sora artistei

Bărbatul a povestit că va petrece singur sărbătorile de iarnă, având în vedere că Adelina, sora Denisei, se află în străinătate.

„Nu vine, mi-aș fi dorit, și ea și-ar fi dorit. E o distanță destul de mare, are trei copii, două gemene mai mici, una puțin mai mare și tot programul ăsta al ei ține și de servicii. Că sunt doar câteva zile libere, la granițe e destul de greu, cozi peste cozi, pierzi timpul mai mult la graniță’, a mai zis Emilian Răducu.

Sursa foto: Facebook