Denisa Nechifor dezvăluie de ce Adi Cristea nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru fiica lor: "Mi-a fost rușine!"

 Dumba Gabriela
.

Denisa Nechifor și Adi Cristea s-au despărțit când ea era însărcinată cu fiica lor, după nouă ani de relație. Aflăm, 12 ani mai târziu, că fostul fotbalist nu a plătit niciodată pensie alimentară, Denisa asumându-și să crească singură fetița, fără ajutor financiar de la Adi Cristea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Separarea dintre Denisa Nechifor și Adi Cristea nu a implicat un scandal monden de proporții, așa cum ne-au obișnuit vedetele, ci o separare amiabilă care a continuat cu o amiciție de dragul fiicei lor, Rania.

2-cristeanechifor2-cristeanechifor

Denisa era însărcinată când a decis că nu are nevoie de sprijinul financiar al lui Cristea, mai ales că la vremea aceea era catalogată de unii drept una dintre fetele frumoase cărora le surâd banii fotbaliștilor. Denisa a evitat orice fel de scandal și a preferat să-și crească singură copilul.

Au decis, de dragul Raniei, să rămână în relații bune, fără procese și reproșuri publice legate de faptul că Adi Cristea nu i-a plătit pensie alimentară fiicei lui atâția ani.

Denisa mărturisește că era la curent cu situația materială a lui Cristea, iar suma pe care acesta ar fi trebuit s-o plătească era foarte mică. Drept urmare, vedeta a decis că poate să-și crească fetița și fără acei bani.

„Relația mea cu Adi este una foarte bună, suntem prieteni. Noi considerăm că suntem o altfel de familie pentru că ne creștem copilul împreună, deși într-un fel separat și cam atât. Îl respect, țin la el, la familia lui. Așa am considerat eu pentru că în primă fază, să spunem că mi-a fost un soi de rușine.

Pentru că ar fi însemnat în momentul acela un scandal mediatic. Sigur ar fi fost foarte multă presiune pe noi și pe Rania și nu am vrut să îmi implic copilul în așa ceva. Apoi am discutat și nu știu, ar fi fost vorba despre o sumă infimă și nu am fi vrut să mergem la tribunal pentru așa ceva. Asta a fost decizia mea, bună, rea, așa am hotărât eu.' a declarat Denisa Nechifor pentru playtech.ro.

„Nu ne trebuie milioane de euro'

Vedeta mărturisește că nu-i pare rău că nu a luptat mai mult pentru pensia alimentară a Raniei pentru că s-a descurcat 12 ani și fără ajutorul lui Cristea, mai ales că situația financiară a lui Cristea s-a înrăutățit după ce s-a retras din fotbal.

„Veniturile lui Adi au scăzut și nu s-a mai pus problema de lucrurile astea. M-am descurcat, suntem bine, nu ne trebuie milioane de euro, nici nu este cazul. Eu am renunțat la parte aceasta financiară, care oricum în cazul lui nu este nu știu ce mare avere. Am renunțat la lucrul acesta pentru liniștea Raniei. Pentru mine este mult mai important copilul.', a mai adăugat Denisa Nechifor.

Citește și:

Andreea Berecleanu, amintiri dureroase despre Revoluția din 1989: „Dacă aș fi rămas acolo, nu aș mai fi trăit'

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori”

De ce nu mai apare Sandra Stoicescu la Observator. Soțul ei s-a îmbolnăvit de COVID-19!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton