Denis Roabeș izbucnește în lacrimi la „Vocea României”. Irina Rimes: „Nu l-am văzut niciodată plângând”

 Ifrim Georgiana
.

Denis Roabeș izbucnește în lacrimi la „Vocea României'. Ediția din această seară a emisiunii va fi una plină de emoții, deoarece ultimele cupluri se vor duela pentru un loc în knockout-uri. Solistul trupei de la „The Motans' va fi surprins într-o ipostază neobișnuită, lucru sesizat și de colega sa, Irina Rimes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția din această seară a emisiunii „Vocea României', vor avea loc ultimele confruntări și doar unii dintre concurenți  vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu. Miza este mare, iar participanții la show-ul talente vor da totul pe scenă pentru trece în etapa următoare a competiției. La rândul lor, cei patru antrenori vor fi surprinși într-o ipostază cu totul inedită, ediția fiind marcată de animozități și discuții în contradictoriu. De la etapa audițiilor pe nevăzute, concurenții s-au pregătit intens și sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge mai aproape de finala emisiunii.

den-9-1den-9-1

Denis Roabeș izbucnește în lacrimi la „Vocea României'. Se pare că următoarea ediție a emisiunii se caracterizează prin răsturnări de situații, emoții, lacrimi, dar și voci uluitoare. Finala competiției este tot mai aproape, iar concurenții s-au pregătit intens pentru a străluci pe scenă și a-și câștiga locul în knockout-uri.

Citește și: Cine e Bianca Spermezan, iubita lui Denis Roabeș.Cei doi sunt logodiți

Citește și: Cum se înțelege Denis Roabeș (The Motans) cu ceilalți antrenori de la Vocea României:„O respect și o iubesc pe Irina. Nu m-am așteptat că…' / EXCLUSIV

Citește și: Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg':„O premieră deloc plăcută pentru mine'

Citește și: Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele'

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României'

În această seară, solistul trupei de la „Theo Motans' va fi surprins într-o ipostază cu totul nouă. Profund impresionat de o prestație artistică, acesta izbucnește în lacrimi, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Irina Rimes, colega sa, ține să facă și o remarcă cu privire la acest moment.

„L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând', spune Irina.

Dacă înainte de această etapă unele voci s-au făcut remarcate mai mult, de data aceasta lucrurile se schimbă radical în cazul unor concurenți a căror performanță este depășită de cei care reușesc să aibă o reprezentație strălucitoare în ring.

„Băiatul ăsta îi scrie unei fete de la mine'

Relațiile concurenților au trecut dincolo de competiție, iar acțiunile lor au ajuns și la urechile antrenorilor, care nu se sfiesc să împărtășească informațiile pe care le dețin. Irina Rimes este cea care sesizează faptul că un concurent o curtează pe o tânără din echipa ei, deși se află într-o relație.

„Băiatul ăsta îi scrie unei fete de la mine ce frumoasă e una, iar alteia ce frumoasă e cealaltă. Și are și iubită, are prietenă', le spune Irina colegilor ei despre un concurent din echipa Smiley și Theo Rose.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton