Demi Moore și Daniel Humm s-au despărțit la mai puțin de un an de relație

.

Demi Moore și Daniel Humm s-au despărțit la mai puțin de un an de relație. Din nefericire, povestea de dragoste a actriței cu bucătarul elvețian se pare că a ajuns la final. În urmă cu câteva luni, cei doi își declarau marea iubire în fața tuturor, însă se pare că lucrurile nu au mai mers chiar bine, astfel că au ajuns să își spună adio. Cum se simte celebra actriță acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Demi Moore și Daniel Humm s-au despărțit la mai puțin de un an de relație. În luna martie a acestui an, cei doi păreau a fi mai îndrăgostiți ca niciodată. Și-au făcut publică relația și au postat o serie de fotografii împreună în care ambii erau foarte fericiți. La aproxiamtiv 9 luni distanță, apropiații au făcut anunțul despărțirii.

Când vine vorba de trecutul amoros, Demi Moore are unul destul de tumultuos. Actrița a avut mai multe căsnicii eșuate. Din mariajul cu Bruce Willis, care a durat 13 ani, actrița are trei fete. Demi Moore a fost măritată și cu Ashton Kutcher vreme de 8 ani, însă au divorțat în anul 2013, actrița fiind devastată de durere.


Citește și: Fiica lui Demi Moore a fost îndrăgostită de Ashton Kutcher!Ce s-a întâmplat când a aflat că mama ei se iubea cu actorul

Citește și: Cum arată Demi Moore complet nemachiată, la 59 de ani.A fost acuzată că și-a făcut multe operații estetice

Citește și: Raluca Todea și Dan Manciu s-au certat la Chefi la Cuțite:'Nu mai strigați la mine…'

Citește și: Theo Rose i-a cerut lui Anghel Damian să fie obiectiv, cu ea, la filmările pentru Clanul:„Vede și greșeli și mi le spune’


Demi Moore și Daniel Humm s-au despărțit la mai puțin de un an de relație

Vestea că Demi Moore și Daniel Humm au ales să se despartă și să meargă pe drumuri separate a venit chiar din partea apropiaților. Cei doi nu au dat de înțeles acest lucru, însă prietenii lor i-au dat de gol pentru a nu se mai specula pe seama acestui subiect. Pe lângă această informație, mulți au fost curioși să vadă cum se simte actrița, mai ales că la ultima despărțire de Ashton Kutcher a suferit foarte mult.


Cum se simte Demi Moore după despărțirea de Daniel Humm

Apropiații nu au ezitat și au declarat că spre deosebire de povestea din trecut, Demi Moore se simte bine acum. Mai mult decât atât, actrița ar fi ‘într-un loc bun’, alături de prietenii ei, familie și toți cei dragi. De data aceasta, se pare că celebra actriță a învățat cum să gestioneze sentimentele, încât să nu se mai distrugăă din cauza suferinței.

„Este fericită și se bucură de copiii ei și de prietenii ei’, a afirmat sursa citată de People.


Demi Moore a împlinit 60 de ani

Demi Moore nu mai formează un cuplu cu bucătarul elevțian, însă cu toate astea se bucură din plin de viața ei. Îndrăgita actriță a împlinit săptămâna trecută vârstă de 60 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții a fost asaltată de numeroase urări speciale pentru ziua ei de naștere. Printre cei care i-au transmis un gând frumos se află însă și fostul ei soț cu care are trei copii. Bruce Willis și soția sa, Emma Heming Willis, i-au spus că o iubesc și îi sunt alături la orice pas.


La mulți ani Demi Moore! Te iubim’, a scris Emma Heming pe Instagram, unde a postat o imagine în care ea și Bruce Willis ținueau în mâini cartea scrisă de Moore, „Inside Out’.

Sursă foto: Facebook