Demi Moore se declara o familista convinsa

.

Actrita americana Demi Moore, 46 de ani, a marturisit ca acorda familiei cea mai mare importanta, cariera aflandu-se pe locul secund.


Demi se afla la Festivalul de film de la Berlin pentru a prezenta pelicula „Happy tears’ in care joaca rolul unei femei care se intoarce in casa parinteasca pentru a-si ingriji tatal senil.

„Pun pe locul intai familia, si abia dupa aceea cariera care este doar o ocupatie’, a declarat actrita care are trei fiice impreuna cu actorul Bruce Willis, de care s-a despartit in 1998, iar acum este casatorita cu Ashton Kutcher.

Demi a devenit cunoscuta in anii 90 cu rolurile sale de ispita („Propunere indecenta’, „Striptease’), iar in ultimii ani a jucat mai rar, preferand sa se concentreze pe productia de filme.


Actrita a declarat ca i-ar face mare placere sa lucreze alaturi de copiii sai. „Doar una dintre fiicele mele isi doreste sa aiba o cariera in cinema. Am filmat impreuna cand avea 7 ani. Iar vara trecuta am turnat un scurt metraj pe care l-am regizat chiar eu. A fost o experienta incredibila.’

In „Happy Tears’, Demi este departe de imaginea glam pe care a afisat-o in multe productii, regizorul Mitchell Lichenstein – fiul pictorului Roy Lichenstein, unul din reprezentantii de seama ai curentului pop – dorindu-si sa o distribuie in acest rol de femeie obisnuita.


Foto: www.hepta.ro