Demi Moore, dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Bruce Willis: "Chiar înainte de a pleca la filmări, a aruncat bomba"

 Dumitrache Medeea
.

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți timp de 13 ani, căsătorie din care au rezultat și trei copii. Din păcate, relația lor nu a fost să fie pentru tot restul vieții, așa că s-a ajuns la divorț. Actrița a povestit care a fost motivul separării dintre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DEMAI, GRATIS, AICI!

Demi Moore și Bruce Willis au format unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, iar toți ochii erau ațintiți asupra lor. Cei doi s-au căsătorit și au împreună trei fiice superbe, însă, în timp, căsnicia lor nu a mai funcționat și s-a ajuns la divorț.

demibruce2demibruce2

Bruce Willis își dorea să aibă o căsnicie clasică, unde bărbatul este capul familiei și aduce bani, iar femeia stă acasă și are grijă de copii. În schimb, Demi Moore ajunsese faimoasă și chiar cea mai bine plătită femeie de la Hollywood. Actorului nu i-a surâs ideea și au început să apară probleme.

Demi Moore, adevărul despre despărțirea de Bruce Willis

Momentul decisiv al căsniciei celor doi actori a fost atunci când lui Demi Moore i s-a ivit ocazia de a face un film. Bruce Willis s-a enervat și au început să apară discuții despre ce înseamnă familia pentru fiecare în parte, însă nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

Citește și: Detalii neștiute despre Demi Moore și Bruce Willis.

Citește și: Cum arată fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis.

Citește și: Drama lui Jean Paler.

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Demi Moore: „Exista multă durere'

Demi Moore a povestit care a fost momentul în care s-a produs ruptura. Actrița a spus că soțul ei tocmai se pregătea să plece în Europa pentru filmări când a anunțat-o că nu știe dacă mai vrea să fie căsătorit.

„Viaţa mea profesională era în creştere, dar în viaţa personală exista multă durere. Bruce se pregătea să meargă să facă un film care se înregistra în Europa, Hudson Hawk. Era o adevărată forfotă în jurul său, avea un buget imens. Bruce a lucrat la poveste şi a scris câteva dintre melodii. Chiar înainte de a pleca, a aruncat bombă: «Nu ştiu dacă vreau să mai fiu căsătorit»', a povestit actrița.

Demi Moore a fost dezamăgită de cuvintele fostului soț, dar și-a dat seama că nu poate fi într-o relație în care nu există implicare maximă: „Nu știu dacă vreau să fiu căsătorită, nu este tocmai drumul spre inima mea'.

Actrița a mărturisit că cel mai probabil Bruce Willis, care începusă să simtă gustul succesului și al faimei, a simțit nevoia de libertate și nu și-a mai dorit cu adevărat să aibă responsabilitatea unei familii. După cum scrie în autobiografia lui Demi Moore, actorul să răcea pe măsură ce faima îi creștea.

Bruce şi cu mine ne-am cunoscut, ne-am căsătorit, am avut un copil şi mai mulți, foarte repede. Parcă s-a trezit câţiva ani mai târziu şi s-a gândit: „Asta vreau? Sau vreau să fiu liber?' Cred că se chinuia să rezolve un conflict interior: îşi dorea familia şi stabilitate, dar voia şi emoţie şi noutate. Practic, voia să facă tot ce îi trecea prin cap', a spus actrița.

Cum s-au cunoscut Demi Moore și Bruce Willis

Demi Moore a povestit în detaliu, în autobiografia „Inside Out', cum s-a cunoscut cu cel care avea să-i devină soț. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere de premieră pentru filmul Stakeout, în 1987, iar amândoi erau însoțiți de parteneri în acea seară.

Demi Moore era însoțită chiar de cel care îi fusese logodnic, Emilio Estevez, care se întâmpla să fie și vedeta filmului. Însă actrița a mărturisit că cei doi au fost împreună la petrecere doar în calitate de prieteni. Logodna ar fi fost ruptă după ce Estevez ar fi fost infidel.

Acesta i-ar fi spus lui Demi Moore că Bruce Willis a stat toată seara cu ochii pe ea, însă aceasta nu l-a crezut. Surpriza a fost în momentul în care actorul a abordat-o și i-a oferit ceva de băut. Acela a fost momentul în care Demi Moore și-a dat seama că Bruce Willis își dorea ceva mai mult.

Nu mai întâlnisem niciodată un tratament ca acesta. Bruce a fost atât de galant, plin de viață, un adevărat gentleman. Când am spus că este timpul să mă duc acasă, mi-a oferit să mă ducă la mașină', a mai spus Demi Moore.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton