Demi Moore, de nerecunoscut la 58 de ani. Cum a apărut la show-ul Fendi de la Paris Fashion Week

 Dumba Gabriela
.

Presa străină vorbește despre „look-ul dramatic” al lui Demi Moore, după apariția actriței în show-ul Fendi de la Paris Fashion Week. La 58 de ai săi, despre Demi se spune că este „de nerecunoscut”, iar cea mai recentă apariție a ei alimentează zvonurile privind operațiile estetice, deși actrița a infirmat tot timpul ajutorul bisturiului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Demi Moore a fost greu de recunoscut, miercuri, pe podiumul de la Paris Fashion Week, unde a deschis prezentarea de modă Fendi, purtând o creație din colecția Primăvară – Vară 2021 Haute Couture.

profimedia-0586494692profimedia-0586494692

La show-ul Fendi, Demi Moore a apărut într-o bluză neagră de satin, care îi evidenția decolteul, completată cu un tiv peplum. La puțin timp de la apariția pe podium, pe Twitter au apărut numeroase mesaje în care se vorbea despre transformările suferite de actriță în zona feței.

Deși transformările sale de-a lungul timpului sunt evidente și nu pot fi puse doar pe seama vârstei, Demi Moore a negat tot timpul că ar fi apelat la botox sau alte tipuri de intervenții estetice.

Este total neadevarat. Nu m-am operat niciodata, insa nu-i judec pe cei care recurg la astfel de trucuri. Daca acest lucru le face bine, nu vad care e problema. Pe mine insa nu ma incanta ideea sa ma operez pentru a opri procesul imbatranirii.

Acest lucru nu m-ar face fericita. In ziua in care voi plange pentru ca nu mai arat bine, probabil ca voi apela la o operatie. Acum prefer sa-mi arat varsta, nu sunt disperata sa arat ca la ca 30 de ani', marturisea Demi acum câțiva ani.

Citește și:

Fiica lui Demi Moore a fost îndrăgostită de Ashton Kutcher! Ce s-a întâmplat când a aflat că mama ei se iubea cu actorul

Detalii neștiute despre Demi Moore și Bruce Willis. Au mai făcut o nuntă pentru a reaprinde scânteia iubirii, dar…

Adina Alberts despre marea obsesie a lui Demi Moore: 'Își dorește foarte mult să rămână ancorată în anii tinereții!'

Specialiștii din domeniu, însă, care au analizat transformările actriței de-a lungul anilor au concluzionat că Demi a suferit nu mai puțin de 40 de intervenții estetice, care au costat sute de mii de dolari.

Potrivit Dailymail, Demi si-a facut mai multe operații estetice la sâni, lifting facial, liposucții, și-a mărit buzele, și-a corectat ridurile din jurul ochilor, dar și forma nasului. Actrița a fost nemulțumită și de genunchii săi, pe care și i-a remodelat tot cu ajutorul bisturiului.

Demi Moore a sosit în Franța împreună cu fiica ei, Scout Willis, și alte vedete pentru Săptămâna Modei la Paris.

Dieta lui Demi Moore

Demi Moore arată splendid și pare o neconcordanță între vârsta din buletin și felul în care arată! Vedeta își menține silueta zveltă de ani buni, iar asta se datorează, în mare parte alimentației.

Pe lângă o alimentație corespunzătoare, Demi Moore lucrează din greu la sală pentru a-și menține sănătatea fizică și psihică:

„Înot regulat, fac yoga, surf și antrenamente cu greutăți pentru a-mi întări picioarele și pentru a-mi crește flexibilitatea', a subliniat Demi Moore.

Vedeta urmează o dietă pentru sportivii de anduranță, care include: consumul de carbohidrați – pâine integrală, orez brun, paste, fructe, care oferă organismului energie pentru a se antrena. De asemenea, se hidratează corespunzător, consumând zilnic aproximativ 3 litri de apă. Optează pentru proteine slabe după antrenamente pentru a ajuta mușchii să se recupereze.

O altă regulă pe care o respectă este să evite grăsimile. De exemplu, actrița nu mânâncă unt, smântână sau maioneză. În plus, a eliminat din dietă zahărul și alimentele procesate, potrivit koko.news.

„Mănânc doar când îmi este foame și mă opresc când mă simt plină. Dar mereu mâncare sănătoasă, fără gustări', a declarat diva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton