Demi Lovato şi-a dezvăluit originile după testul ADN

 Ion Bianca
.

Demi Lovato și-a dezvăluit moștenirea genetică. În urma unui test ADN aceasta și-a făcut publică originile prin intermediul unei postări pe Twitter. 

 

 

 

„Am făcut un test ADN și am aflat că sunt în mare parte spaniolă, cu origini americane, scandinave (despre care habar nu aveam!), irlandeze, britanice… Și sunt 1% africană!!!', a scris cântăreața pe rețeaua de socializare.

 

 

 

 

 

 

Demi a publicat întregul rezultat pe Twitter și a specificat că acesta este primul test ADN pe care îl face. Cântăreața știa despre adevăratele ei origini doar câteva lucruri aflate de la familie.  Mai mult, este foarte entuziasmată de rezultat și a mărturisit că i se pare foarte interesant cât de mult a evoluat tehnologia și că poate împărtăși cu fanii lucruri care i-ar putea încânta.

 

 

 

Artista a publicat întregul buletin de analize și a explicat că este primul test ADN pe care îl face, tot ce știa până acum despre adevăratele ei origini fiind doar ce mai auzise în familie. Evident, au existat și followeri care au criticat-o pentru postare, însă Demi Lovato s-a grăbit să precizeze că nu a vrut să jignească pe nimeni, ci doar i s-a părut ceva foarte interesant, care i-ar putea încânta pe fanii ei.

 

 

 

 

Bianca  Ion

 

Foto: Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și:

 

Special VIVA! – Cum a slăbit Feli 30 de kilograme în 6 luni

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton