Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu în juriu la “X Factor" 2014

 Florentina Liutic
.

Se anunţă un sezon extrem de interesant al emisiunii X Factor', după ce componenţa juriului a fost schimbată, iar actuala formula îi include pe Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.

 

X Factor

 

Cei trei au fost aseară în studioul emisiunii Observator, oferind detalii despre cea mai tare competiţie a vocilor din România. Aflaţi în această formulă pentru prima dată, cei trei juraţi au vorbit despre complexitatea emisiunii şi despre misiunea lor.

 

Horia Brenciu a declarat că îşi doreşte să descopere mai mult decât o voce, vrea să întâlnească mai mulţi oameni alături de care să susţină spectacole.

 

Ştefan Bănică este în căutarea unui artist care să îşi construiască o carieră, iar Delia a promis că va fi şi multă distracţie în acest show de televiziune.

 

Cei trei vor fi mai mult decât antrenori, vor fi mentorii celor care îşi doresc să se afirme, ceea ce l-a determinat pe Horia Brenciu să declare că acesta este cel mai titrat juriu din ţară'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton