Delia, detalii neașteptate despre averea soțului ei, Răzvan Munteanu: „ Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”

 Miniosu Alexandra
.

Delia Matache a scos la iveală o serie de detalii neașteptate din intimitate, despre soțul ei, Răzvan Munteanu și, mai exact, despre averea lui. Sătulă până peste cap de glumele potrivit cărora soțul ei, Răzvan Munteanu, e milionar, vedeta a explicat că, de fapt, amândoi muncesc la fel de mult. În drum spre un concert, jurata de la iUmor a spus că ea își întreține familia, precizând, mai în glumă, mai în serios, că ea pune pâinea pe masă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Delia a dezvăluit detalii neașteptate despre soțul ei, Răzvan Munteanu. Deși, în ciuda firii sale excentrice, artista a păstrat mereu discreția în privința vieții sale personale, a decis să vorbească acum, sătulă despre glumele ce-l au în vizor pe soțul ei. Potrivit acestora, Răzvan Munteanu e milionar. Cântăreața a ținut însă să precizeze acum că amândoi muncesc pentru a aduce bani în casă.

delia-1delia-1

Delia e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Pe lângă o carieră de succes, ea se laudă și cu o frumoasă familie. De aproximativ un deceniu, jurata de la iUmor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Aceștia s-au căsătorit în anul 2012, iar de atunci se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Citește și: Delia Matache, probleme serioase la coloana vertebrală:”Acest spate aproape curbat…”

Citește și: Cum arată Delia în costum de baie la 40 de ani:”Nu mi-am dorit să…”

Citește și: Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit.Imagini inedite de la nuntă

Citește și: Adelina Pestrițu s-a autoironizat după ce a fost criticată în urma unei gafe:”Mulțumesc celor care au râs de mine!”

Delia, detalii neașteptate despre soțul ei, Răzvan Munteanu și averea lui

După ce Delia și Răzvan Munteanu și-au oficializat relația, în spațiul public, mulți au spus că artista a tras lozul câștigător și că are un soț milionar. Se pare că aceste speculații continuă să fie prezente în România, motiv pentru care îndrăgita solistă a decis să spună acum adevărul.

De curând, Delia s-a filmat în timp ce se îndrepta de la un concert la altul. Deși era extrem de obosită, artista și-a făcut timp să discute puțin cu internauții. Vedeta a mărturisit că, în ciuda informațiilor apărute de-a lungul timpului conform cărora Răzvan Munteanu ar fi milionar, ea trebuie să muncească pentru a obține ce-și dorește.

„(…) Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milonar. Voi credeți că dacă era milionar eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?(…)”, a spus Delia pe Instagram.

În continuare, Delia a dat de înțeles, mai în glumă, mai în serios, că ea își întreține familia, susținând că ea e „milionarul' în casă, care pune pâinea pe masă.

„Daca e milionar de ce fac asta de ani de zile? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu', a mai precizat ea.

Delia, răspuns surprinzător când a fost întrebată despre copii

Curiozitatea fanilor legată de posibilitatea Deliei de a deveni mamă a existat mereu. De-a lungul timpului, artista a primit întrebări legate de acest subiect atât din partea admiratorilor, cât și din partea presei. Recent, jurata de la iUmor a fost prezentă la o acțiune cu rol educativ în combaterea sedentarismului din rândul copiilor și al tinerilor. În cadrul acesteia, vedeta a fost întrebată de un reporter despre dorința sa de a avea un copil.

Răspunsul Deliei nu a întârziat să apară. Cântăreața a făcut câteva declarații surprinzătoare pe această temă, subliniind faptul că în cazul ei și al lui Răzvan Munteanu rămâne varianta de a se mai gândi.

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!’, a spus Delia, potrivit Cancan.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton