Delia și Răzvan Munteanu se află în mijlocul protestelor violente din Franța: „Suntem blocați”. Imaginile publicate de ea sunt îngrijorătoaare

 Ifrim Georgiana
.

Zilele acestea, Delia și Răzvan Munteanu se află în Franța și au fost surprinși de protestele masive din Paris. Vacanța celor doi soți nu a decurs conform planificării, căci s-au trezit în mijlocul unor greve de amploare ale francezilor, după ce Emmanuel Macron a insistat să aplice din acest an controversata reformă a pensiilor. Iată ce imagini a postat artista pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Și astăzi, pe străzile din Franța au loc greve, proteste şi blocaje, din cauza legii pensiilor. Proiectul de lege prevede creșterea vârstei de pensionare de la 62 la 64 de ani, ceea ce a generat multă revoltă în rândul francezilor. Mai mult, sindicatele au făcut apel la greve și acțiuni împotriva reformei, repercusiunile fiind simțite mai ales în Paris. În acest moment, Delia și Răzvan Munteanu se află în Franța și au fost surprinși de protestele violente din capitala țării.

el-10el-10

Pe rețelele de socializare, Delia a postat mai multe fotografii de pe străzile Parisului, acolo unde se desfășoară proteste masive. Artista și soțul ei au rămas blocați în mulțimea furibundă, iar imaginile făcute publice au stârnit îngrijorarea fanilor.

Citește și: „Delia își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul”. Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei, face dezvăluiri surprinzătoare

Citește și: Delia a fost confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: 'Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare'. Cum a reacționat artista

Citește și: Mădălina Crețan susține că Nosfe, soțul ei, și-a prevăzut moartea: 'El mi-a spus că o să moară tânăr, că pe la 45-50 de ani maxim nu o să mai fie'

Citește și: Andreea Bălan și Keo s-au despărțit din cauza infidelității: „El a căutat în altă parte'

Delia și Răzvan Munteanu se află în mijlocul protestelor violente din Franța

Delia și Răzvan Munteanu au plecat în Paris, însă vacanța lor a coincis cu protestele de amploare care au loc în Franța, din cauza legii pensiilor. Pe rețelele de socializare, artista a publicat mai multe imagini de la fața locului, surprinzând haosul de pe străzile din orașul iubirii, dar și revolta francezilor.

În imaginile făcute publice, se poate observa cum oamenii legii intervin pentru a calma spiritele, însă se lovesc de furia protestatarilor, care se manifestă violent și nu țin cont de avertismente. Delia și Răzvan Munteanu au ajuns în mijlocul mulțimii, iar soțul artistei și-a exprimat îngrijorarea: „Suntem blocați'.

Reforma pensiilor adoptată de Emmanuel Macron a generat furie în rândul francezilor, care au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile. Joi, peste un milion de oameni au participat la protestele desfăşurate joi în toată țara, dintre care 120.000 de participanți doar la Paris.

Delia și Răzvan Munteanu au ajuns cu greu la hotel

După ce a postat mai multe imagini și videoclipuri cu protestele masive din Franța, Delia a stârnit îngrijorare în rândul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Întrebată dacă situația este sub control, artista a făcut publice mai multe imagini din camera de hotel, dând de înțeles că atât ea, cât și Răzvan Munteanu sunt în siguranță.

„Sunteți ok?', a întrebat-o cineva pe Delia, în secțiunea de comentarii a postării făcute de ea. Artista n-a stat mult pe gânduri și a ținut să-și liniștească fanii: „Da, am ajuns la hotel'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton