Delia, prima reacție după ce sora ei, Oana, și-a oficializat relația cu noul iubit și s-a mutat cu el: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor...”

.

Delia, prima reacție după ce sora ei, Oana, și-a oficializat relația cu noul iubit și s-a mutat cu el. Recent întoarsă din concediu, Delia a făcut primele declarații despre schimbările care au loc în familia sa în ultima perioadă. Oana Matache, sora acesteia, și-a oficializat relația cu noul iubit, Radu Siffredi, și s-a mutat cu acesta. Acum, cunoscuta artistă a spus ce părere are despre evenimentele recente, susținând că în familia lor nu se desfășoară un „scandal monstru'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Delia, prima reacție după ce sora ei, Oana, și-a oficializat relația cu noul iubit și s-a mutat cu el. În cadrul unui podcast live, Oana Matache spune că Delia a fost printre puținele persoane care au arătat deschidere vizavi de noua ei relație. Până acum, artista nu a făcut nicio declarație referitoare la evenimentele recente din familia ei, având în vedere că s-a aflat în vacanță cu Răzvan Munteanu. Recent, aceasta a făcut primele declarații despre relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi, susținând că nu își dorește să comenteze alegerile surorii ei.


Ca întotdeauna, artista a fost destul de rezervată, însă a ținut să sublinieze că atmosfera din familia ei nu este pe atât de tensionată pe cât s-ar crede. Cântăreața spune că nu este vorba despre nicio „dramă’ și că întreaga situație a fost pusă într-o lumină nefavorabilă.

Citește și: Detalii neștiute despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu, dezvăluite chiar de Gina Matache, mama artistei: „N-am văzut așa…'


Citește și: Delia a postat pe Instagram fotografii de colecție cu părinții ei. Cum arăta Gina Matache în tinerețe

Citește și: Survivor România 2023. Patru Faimoși sunt în pericol de eliminare

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Ce echipă a câștigat amuleta de 1.000 de euro

Delia, prima reacție după ce sora ei, Oana, și-a oficializat relația cu noul iubit și s-a mutat cu el


Delia a preferat să nu comenteze schimbările din viața surorii ei, însă a subliniat faptul că relația lor nu a avut de suferit de pe urma evenimentelor recente. Jurata de la iUmor a dat de înțeles că atmosfera din familia ei nu este atât de tensionată pe cât s-ar crede și că toți membrii sunt în relații bune.

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea. Toată lumea e bine, sănătoasă. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?’, a spus artista, potrivit cancan.ro.


„Nu este nicio dramă’

Delia a subliniat că în familia ei nu există „nicio dramă’, așa cum ar putea fi privită situația din exterior. Artista nu a ținut partea nimănui, preferând să militeze pentru pace și liniște, după cum a declarat chiar aceasta.

„Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură.


Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume’, a încheiat artista, potrivt sursei citate.


Ce a spus Radu Siffredi despre relația cu Delia

În cadrul unui podcast live, Radu Siffredi a spus că este în relații bune cu Delia, fiind printre puținele persoane care au arătat deschidere și înțelegere.

„Hate-ul nu e de la toată familia ei. Soră-sa a fost ok cu noi, mai sunt prietene d-ale ei care au fost ok cu mine și cu toată chestia asta, doar că oamenii puțin mai în vârstă și la o distanță de generații clar o să aibă ceva de comentat față de cei ca mine, care își fac unghiile, care au părul lung, „rockeri împuțiți’, care se îmbracă în haine neobișnuite’, a declarat Radu, iubitul Oanei Matache.

Sursa foto: Facebook