Delia Matache, momente de panică pe aeroport: "Mi-o dă cu anxietate"

.

Delia Matache a trecut, recent, printr-un moment de panică în aeroport. Pe cât de mult iubește să călătorească, pe atât de mult detestă Delia aglomerația din aeroporturi și oamenii care îi invadează spațiul privat. Delia Matache a recunoscut că s-a confruntat cu anxietatea și subliniază că are în continuare momente în care se simte anxioasă, mai ales atunci când este oprită pe stradă de fani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Delia Matache nu se simte bine deloc în spațiile aglomerate și de fiecare dată când ajunge într-un aeroport plin ochi – și ajunge des! – „i-o dă cu anxietate'. Cântăreața luptă de ceva vreme cu această problemă, care apare atunci când este înconjurată de fani.

Ce a pățit Delia Matache în aeroport

La cel mai recent zbor, până să ajungă să ocupe locul din avion, Delia a trecut prin momente foarte grele, tocmai pentru că nu este adepta spațiilor aglomerate.


Ajunsă în aeroport, cântăreața a ținut să îi anunțe pe cei din online că ceea ce se întâmplă acum acolo poate fi descris simplu, printr-un singur cuvânt: haos. Iar asta o face pe ea să aibă stări de anxietate și senzație de respirație greoaie.

„Aeroportul plin. Haos. Lipsă de oxigen. Aoleu, vreau afară. Mi-o dă cu anxietate', este mesajul transmis de Delia Matache fanilor.

Ulterior, după ce a trecut cu bine prin mulțimea de oameni din aeroport, și ei dornici de plecare, Delia a răsuflat ușurată când s-a văzut alături de soțul ei în avion.


Artista a mărturisit că pentru ea ar fi ideal dacă s-ar muta în pădure, unde să nu vadă picior de om și să nu audă decât foșnetul frunzelor și sunetul animalelor.

‘Unde mi-e private jet-ul? C ă n-a venit… Glumesc, n-am… Ok, nu glumesc! Am, dar mi-e frică cu el. N-are apă la ștergătoare și are in jigler înfundat… Doresc să mă mut în pădure, ce trebuie să fac?’, a mai scris Delia pe Instagram. 


Citește și: Îl mai ții minte pe Ovi, care a cântat cu Paula Seling la Eurovision?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto:’Este mascarada pe care o face să ascundă mizeriile „

Citește și: Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc:„Îi place foarte mult să îl vadă pe tata…

Delia Matache se confruntă de ceva timp cu anxietatea

Un detaliu puțin știut despre Delia este stare de anxietate cu care artista se confruntă, o boală pe care unii îl numesc ucigașul tăcut pentru că lăsată netratată crează mari probleme. De multe ori, episoadele sale de anxietate apar în prezența celor care o opresc pe stradă pentru poze sau autografe.


‘În mare parte am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii).

Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu e rolul meu ăsta, adică nu sunt de la relații cu publicul nonstop și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman, n-ai cum să faci doar asta, a spus Delia la podcastul La mijloc al lui Codin Maticiuc, acum puțin timp.


Cum gestionează Delia Matache stările de anxietate

Există însă și momente în care preferă să lase lucrurile așa cum sunt. Pentru a nu da explicații publicului și pentru a nu degenera într-o situație care ar putea deveni neplăcută, Delia acceptă din prima să se pozeze.

‘Și îți ia foarte mult timp să explici fiecăruia în parte, mai bine faci poza și ai rezolvat problema, dar de multe ori intervine chestia asta: nu vrei să-ți iei ochelarii jos, nu vrei să scoți limba?, a mai povestit artista.


Delia a menționat că este foarte important ‘să nu te lași doborât și să încerci singur să-ți schimbi perspectiva, atunci când apar stările de anxietate.

„E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul, a spus jurat iUmor.