Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii: „Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta”

.

Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii. La începutul săptămânii trecute, artista a vorbit, într-un videoclip pe TikTok, despre motivele pentru care nu își dorește să devină mamă. Ulterior, acesta s-a confruntat cu un val de critici din partea internauților și a mai multor persoane publice din România. Iată ce decizie radicală a luat cântăreața!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii. Delia este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Recent, aceasta a postat un videoclip pe TikTok, în care a susținut că nu își dorește să facă copii, explicând că „este plină planeta de noi’ și „nu suntem prea simpatici, adică facem mult rău’. Mesajul cântăreței a a stârnit numeroase controverse, mulți criticând-o pentru decizia luată. Expusă la tot felul de comentarii negative, artista a luat o hotărâre radicală.


În urma mesajului postat pe TikTok, artista a susținut că nu e nevoie să o apere nimeni, adăugând că nu e posibil să trăiești în asemenea „teroare’.

Citește și: Mihai Bendeac intervine în scandalul în care e implicată Delia:'Oamenii care decid să aibă copii…'

Citește și: Reacția lui Dan Negru după ce Delia a fost criticată pentru că nu vrea copii:'E josnică întrebarea…'


Citește și: Anca Badiu, detalii despre divorțul Mihaelei Cernea de Costin Craioveanu:„Nu cred că îi este ușor. Din ce am simțit-o eu, ea…’

Citește și: Maria Constantin, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre cea mai grea perioadă din viața ei:„Nu mai voiam să mă trezesc. Este cumplit să…’

Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii

Criticată fiind pentru faptul că nu își dorește copii, Delia a susținut că va adopta un discurs mai „acid’ atunci când i se vor mai adresa astfel de întrebări personale.


„Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește. Eu am vorbit despre mine, despre întrebările inconfortabile. Doar nu crede cineva că principalul motiv pentru are eu am zis n-aș vrea să fac copii este pentru că suntem mulți. Nu e cazul.  De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament.

Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.


Foarte important este că eu vorbesc despre ce simt eu acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am alt părere despre ce vreau să fac. Acum asta simt acum. Alimentată de foarte multe întrebări, e posibil să vorbesc mai acid’, a declarat Delia, potrivit WOWbiz.ro.


„Nu am nevoie să fiu apărată’

Mai mult, artista a ținut să le mulțumească celor care au susținut-o în acest scandal, adăugând faptul că nu are nevoie să fie apărată, atât timp cât este vorba despre o alegere personală.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru video-urile pe care le-ați făcut. Nu e nevoie să mă apere nimeni, nu am nevoie să fiu apărată pentru… într-o lume normală la cap, nu ar trebui să fiu apărată dacă vreau să mănânc ceva, să mă îmbrac cuiva.


Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări. Am voie să zic că prefer apa plată și nu minerală, pot să fac asta?’, a încheiat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook