Delia de la Puterea Dragostei, despre scena fierbinte cu Marinescu, din camera roșie: ”Îmi pare rău că nu...”

 Dumba Gabriela
.

Delia a încins atmosfera la Puterea Dragostei după ce a oferit o scenă fierbinte cu Marinescu, în camera roșie, însă unii dintre concurenți au pus-o la zid pentru îndrăzneală. Replica pe care le-a dat-o, însă, Delia, le-a închis gura, însă imediat după momentul magic aceasta a luat o decizie suprinzătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a fost pusă la zid imediat de ceilalți concurenți după ce a fost filmată în ipostaze provocatoare cu Marinescu, însă ea a spus că 'doar s-a distrat' în camera roșie.

marinescumarinescu

La scurt timp însă, Delia a cerut să fie eliminată din competiție și a plecat de la Puterea Dragostei. A spus că nu i-a plăcut acolo pentru că 'era mult stres și prea puțină distracție'. În plus, Delia a fost sinceră și a spus că nu-i plăcea niciun băiat din competiție. 

Acum, Delia se află acasă, în Germania, acolo unde locuiește cu familia ei și povestește momentul fierbinte de la Puterea Dragostei.

'Eu m-am dus acolo ca să mă distrez, pentru că sunt tânără. Nici nu am intrat pentru cineva acolo. La început, nu-mi plăcea de Marinescu pentru că făcea mișto de toată lumea acolo. După un timp, mi-am dat seama că e un tip fain, cu care poți să te distrezi. Cred că e cel mai tare caracter de acolo.

Nu-mi pare rău (n.red de scena din camera roșie). Mai rău îmi pare că nu m-am distrat mai tare. Pentru că acela a fost singurul moment din casă în care m-am distrat. Am primit foarte multe comentarii urâte după ce au apărut imaginile cu camera roșie. Dar, eu nu am făcut striptease, ca să fiu criticată', a mărturisit Delia după ce a plecat de la Puterea Dragostei pentru wowbiz.ro.

Ce au spus concurenții de la Puterea Dragostei după ce au văzut-o pe Delia în camera roșie

Delia a povestit și că Andrada, care a avut o reacție exagerată după ce a văzut scena din camera roșie, și-a cerut scuze în afara emisiunii. Cât despre băieții care au tot comentat, iar unii chiar au condamnat-o, Delia are un singur mesaj: 'Dacă o să intru înapoi o să merg cu toți în camera roșie, ca să nu mai zică niciunul nimic'.

Citește și:

Cristian Marinescu de la „Puterea dragostei”, din nou în centrul unui scandal uriaș! Cu cine s-a certat de data asta

Unde a dispărut, de fapt, Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei! „A fugit din Turcia”

O mai ții minte pe Ana Maria, interpreta piesei 'Ochii tăi'? Cum arată la 33 de ani, după ce s-a măritat și a devenit mamă

Delia și Marinescu, ipostaze incendiare în camera roșie

Delia și Marinescu și-au făcut de cap în camera roșie. Cei doi au dansat și le-au oferit un show de zile mari celorlalți concurenți de la Puterea Dragostei. Marinescu s-a dezbrăcat de tricou și a început să danseze senzual cu noua concurentă.

Delia a fost cea care l-a chemat pe Marinescu în camera roșie și au decis de comun acord să se distreze pe ritmul muzicii. Concurenții au urmărit scenele de-a dreptul șocați și au criticat-o dur pe noua concurentă pentru gesturile făcute. Aya, fata pe care Marinescu a declarat că o place din casă, a urmărit întreaga scenă și a mărturisit că este foarte penibil tot ceea ce vede. Cei doi le-au oferit un adevărat show, cu atingeri și mișcări senzuale. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton