Delia, colaborare de excepție cu The Motans

.

Noua trupă The Motans din Republica Moldova a lanseat single-ul Weekend'  alături de Delia. 

 


 

Melodia, numită Weekend’  este un featuring cu una dintre cele mai iubite și apreciate artiste ale României, Delia. Colaborarea este cu siguranță una de excepție și se pare că deja va deveni unul din hiturile primăverii, piesa reușind să strângă în 24 de ore de la lansare aproape 1 milion de vizualizări.

 

 

 

Am avut marea plăcere să o cunoaștem pe Delia și să colaborăm împreună la piesa „Weekend'. „Weekend' a fost scrisă într-o perioadă un pic mai lungă, dar cred că efortul a meritat. Am încercat să descriu prin cuvinte și să dau culoare emoțiilor pentru care trăim’, a declarat Denis Roabes (The Motans).


 

 

The Motans este un proiect în care cred foarte mult. Îmi place cum sună și îmi place să colaborez cu artiști speciali. Weekend’ este o piesă caldă care emană emoție și sinceritate. Îmi place foarte mult cum a ieșit și abia așteptăm să vi-o arătăm!’, a spus Delia.

 

 

Piesa a fost compusă de cei de la The Motans și produsă de Alex Cotoi.  Regizorul videoclipului Weekend’ este Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care The Motans au lucrat si pentru primul single Versus’.

The Motans este Denis Roabes, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.


 

 

 

Muzica mă face să mă simt împlinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă’, a spus The Motans.

În urmatoarea perioadă, The Motans lucrează pentru lansarea primului EP în care va fi inclusă și piesa 42′, o piesă mai conceptuală la care a compus mai mult timp.


 

 

Bianca Ion

Foto: PR

 

 

Citește și: 

 

„Da, mamă, sunt cheală!’ Noua schimbare de look cu care Delia şi-a şocat fanii