Ce decizie a luat Cristina de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul cu ispita în baie: "Îi ofer libertatea de a..."

.

Ce decizie a luat Cristina de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul cu ispita în baie. Cristina de la Insula Iubirii a luat decizia de a-i oferi libertatea iubitului ei după ce l-a văzut cu ispita în baie. Chiar dacă între Sebastian și ispita Oana nu s-a întâmplat nimic concret, Cristina simte că iubitul ei este atras de altă femeie și recunoaște că și ea este atrasă de ispita Bogdan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ce decizie a luat Cristina de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul cu ispita în baie. Cristina a hotărât să-i ofere libertatea lui Sebastian după ce a văzut imagini cu el și ispita Oana Monea. Libertatea de a simți și de a nu minți, pe el însuși și pe alții. Cristina consideră că Insula Iubirii este despre a fi tu însuți, de a-ți asuma sentimentele reale și de a face doar ceea ce îți transmite inima.

Ce decizie a luat Cristina de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul cu ispita în baie


Cristina a decis, chiar înainte de a vedea imaginile cu Sebastian și Oana Monea, că amândoi au nevoie să fie liberi.

„Este galant, are grijă, este atent. Îmi aduc cum se comporta cu mine. Sebastian așa este într-o relație. Ce simt eu pe insulă pe vila noastra, îl simte și Sebastian, simte atracție față de Oana, iar eu față de Bogdan. Foarte bine că au intrat, au făcut ce au simțit. Ce ar fi făcut, asta au simțit.

Concluziile sunt luate. Din discuțiile pe care le-am avut am înțeles că am pus mai presus nevoile lui Sebastian și m-am lăsat pe mine pe locul doi.


„Îmi doresc să mă pun pe mine pe primul loc’

Noi suntem în etape diferite ale vieții noastre și din moment ce a apărut atracție.. automat au apărut incertitudinile. Nu aș dori să țin un bărbat pe loc și nu aș dori nici eu să stau pe loc.

Cumva, iubirea pe care o am pentru Sebastian nu știu dacă e o altă formă de iubire. Sunt multe concluzii. Îmi doresc să mă pun pe mine pe primul loc. Pentru că nu am avut ocazia să fiu alături de Sebastian azi, de ziua lui, îmi doresc să nu-și pună bariere, ci să simtă ce-i oferă insula.


Citește și: Cum se înțelege Zanni cu Antonia, după ce a locuit acasă la ea și la Alex Velea:„Eu sunt foarte insensibil, de aceea…

Citește și: Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cum i-a surprins artista:„Băieții mei

Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la ‘Te cunosc de undeva:Am zis gata, stop, până aici

Pentru că nu am avut ocazia să-i ofer un cadou, cel mai de preț cadou pe care pt să i-l dau este libertatea.


Sebastian își dorește să fie un bărbat liber, iar eu îi ofer libertatea de a simți și de a nu se minți pe el sau pe mine. Eu aleg prospețimea și îi ofer și lui libertatea’, a fost hotărârea luată de Cristina pe Insula Iubirii.


Insula Iubirii. Sebastian, iubitul Cristinei și ispita Oana au rămas singuri în baie

Ce decizie a luat Cristina de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul cu ispita în baie. În episodul opt de la Insula Iubirii – sezonul 6 din 24 mai 2022, Sebastian și Ispita Oana Monea au mers împreună la baie și nu au vrut să explice ce s-a întâmplat acolo.

„Am avut un moment de ziua mea în care am intrat în baia mea cu Oana și s-au bușit lavalierele. Am intrat alături de Oana în baie și nu pot să-ți spun… Știu ce am făcut și o să vă spun la finalul emisiunii’, spune Sebastian.