Decizia luată de Raluca și Walter Zenga pentru a-și salva căsnicia: "După 17 ani împreună nu e ca în prima zi, dar..."

.

În vara aceasta s-a zvonit că mariajul Ralucăi și al lui Water Zenga ar fi pe final, că distanța dintre ei ar fi dus la răcirea sentimentelor și până la divorț e doar un pas. Cei doi au negat, însă, divorțul și, mai mult, și-au plănuit o vacanță romantică împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Raluca și Walter Zenga sunt de 17 ani împreună, perioadă pentru care nimeni n-ar fi băgat mâna în foc la începutul relației lor. Iată că au rezistat timpului și provocărilor. Au doi copii împreună și chiar dacă antrenorul este nevoit să stea, uneori, departe de familia lui, prin prisma meseriei, se pare că relația lor rezistă în continuare cu brio.


Recent, presa tabloidă anunța un divorț iminent, însă Raluca și Walter contrazic „gura lumii'. Își fac bagajele pentru Seychelles, într-o aventură pe care unii ar putea-o numi „încercarea supremă de a-și salva căsnicia'.


Potrivit ciao.ro, în destinația de lux, soții Zenga vor avea mai mult timp pentru ei, pentru că din cauza pandemiei, s-au văzut destul de puțin anul acesta. Walter a fost blocat în Italia, în cantonament, cu echipa Cagliari pe care o antrenează acolo, iar Raluca, în Dubai, în casa lor de pe malul mării, din Palm Jumeirah, cu copiii. Vor fi câteva zile bine meritate, iar Raluca asteaptă cu nerăbdare terminarea tuturor formalităților de vacanță pentru a putea pleca peste câteva zile acolo.


Secretul este sprijinul pe care i-l acord soției mele pentru tot ce vrea să facă

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Walter Zenga vorbea despre secretul căsniciei sale fericite cu Raluca.


 „Îmi place să spun că e o relație minunată pentru că după 17 ani e la fel, nu ca în prima zi, dar din punctul meu de vedere e o relație care a rezistat la mai multe cutremure, în fața multor situații negative, am stat mereu împreună și am rezolvat mereu problemele împreună. Așa trebuie să fie o familie! Din punctul meu de vedere, pe viitor va fi mult mai bine decât e acum pentru că vom crește mereu.

Secretul este sprijinul pe care  i-l acord soției mele pentru tot ce vrea să facă, pentru tot, înțelegem relația la distanță, înțelegem și gelozia să ne respectăm reciproc, normal că mai avem și momente negative, pentru că așa se mai întâmplă în viață, dar  17 ani împreună sunt ceva  incredibil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat posibilitatea să o cunosc pe Raluca și să avem această relație de durată împreună!„, a declarat Walter Zenga.