Decizia judecătorilor în dosarul lui What’s Up. Cântărețul a mușcat trei polițiști care au încercat să-l încătușeze

 Dumba Gabriela
.

Cântăreţul Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de Whats Up, a scăpat de dosarul penal pentru ultraj, întocmit pe numele lui, în decembrie 2019. Atunci, artistul i-a mușcat și amenințat cu bătaia pe trei polițiști, care au încercat să-l încătușeze, după ce iubita lui a sunat la 112 și a reclamat că o agresează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În momentul în care au încercat să-l ducă la secție, Whats Up nu doar că i-a mușcat pe polițisti, dar i-a și amenințat pe agenți cu bătaia. În acest sens, le-ar fi spus că se va răzbuna și că va luat legătura cu mai mulți bătăuși. Pe numele lui Marius Ivancea a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 l-au pus în control judiciar pentru 60 de zile. Ulterior, dosarul de ultraj și amenințare deschis pe numele lui Marius Marian Ivancea a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Sectorului 5, care urmau să-l pedepsească pe cântăreț.

Surse judiciare au declarat pentru GÂNDUL.RO că Whats Up a primit o mână de ajutor chiar din partea procurorilor care l-au anchetat, aspect care reiese și din decizia definitivă a judecătorilor.

La data de 14 iulie, procurorii au anunțat că renunță la urmărirea penală împotriva lui Marius Ivancea, pentru infracțiunile de ultraj și amenințare. Mai mult, până și cheltuielile judiciare au rămas în sarcina statului.

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulată în dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanța nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecatoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunțarea la urmarire penală, în cauza având ca obiect infracțiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. (n.r. ultrajul și amenințarea) privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN … În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă', se arată în hotărârea magistraților.

Decizia judecătorilor cade cum nu se poate mai bine pentru Whats Up, care este cercetat de polițiștii orașului Pantelimon după ce, la începutul lui iunie și-a bătut un vecin.

În consecință, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru lovire, faptă care se pedepsește cu până la un an de închisoare, iar de cele mai multe ori, judecătorii decis o amendă penală sau închisoare cu suspendare.

Dacă acesta ar fi fost, însă, condamnat și în dosarul de ultraj și amenințare din decembrie, ar fi fost deja considerat recidivist iar riscul să fi ajuns la penitenciar era unul foarte mare, potrivit Gândul.ro.

5 plângeri la Poliție pe numele lui What’s Up

În iunie 2020, când vecinii au reclamat la 112 că What’s Up îi deranjează și, ulterior, artistul l-a bătut pe unul dintre ei, politiștii au înregistrat 5 plângeri pe numele acestuia.

Polițiștii au decis atunci să îl amendeze cu 1.000 de lei pe Whats Up.

‘La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon, pentru efectuarea de activități specifice. În urma verificărilor bărbatul respectiv a fost identificat, în cauză fiind întocmit și un proces verbal, în care au fost consemnate aspectele constatate.

Întrucât bărbatul reclamat a devenit recalcitrant, perturbând liniștea și ordinea publică, polițiștii l-au sancționat contravențional conform legii 61/ 91, cu amendă de 1000 de lei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, la aceeași dată au fost depuse 5 sesizări scrise față de același bărbat, cu privire la faptul că în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată, sens în care, polițiștii ilfoveni din Pantelimon efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept', se arata intr-un comunicat al Politiei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton