Ștefan Bănică a participat la o înmormântare, chiar de ziua lui de naștere. Cum a fost surprins artistul

.

De ziua sa de naștere, Ștefan Bănică a participat la o înmormântare. Marți, 18 octombrie, artistul a împlinit vârsta de 55 de ani. Cu ocazia aniversării sale, acesta a susținut un concert într-o celebră berărie din București, însă a fost prezent și la funeraliile unui vechi prieten. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


La 55 de ani, Ștefan Bănică se poate declara împlinit pe toate planurile. Artistul are o familie frumoasă și o carieră muzicală de peste 30 de ani. În urmă cu o zi, cântărețul a împlinit 55 de ani și a marcat acestă zi specială printr-un concert susținut la o berărie din București. Alături de acesta, au fost prezenți și copiii săi, Radu Ștefan și Violeta Ana.

De ziua sa de naștere, Ștefan Bănică a participat la o înmormântare. Pe 18 octombrie, Șerban Berger a fost condus pe ultimul drum. Artistul și omul de afaceri au fost legați de o prietenie veche, motiv pentru care Ștefan Bănică a fost prezent la caremonia funerară.


Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică investește într-o nouă afacere, la doar 20 de ani:'Mi se pare o industrie frumoasă'

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri despre sărutul cu Ștefan Bănică. Se întâmpla în urmă cu 20 de ani:„Nu mai era căsătorit’

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori’

Citește și: Leonard Miron și iubitul lui au împlinit 22 de ani de relație:'Ne-am propus să anulăm…'


De ziua sa de naștere, Ștefan Bănică a participat la o înmormântare

Artistul a fost prezent la înmormântarea lui Șerban Berger și i-a adus un ultim omagiu bunului său prieten. Ceremonia funerară a avut loc la Cimitirul Catolic, în data de 18 octombrie. Ștefan Bănică a venit cu un buchet de flori, fiind însoțit de agentul său concertistic, potrivit money.ro.

Artistul a părut profund afectat de pierderea prietenului său. Încă de la primele ore ale dimineții, Ștefan Bănică a fost felicitat de fanii săi, dar și de persoanele apropiate din viața sa. Lavinia Pârva, soția artistului, a ținut să-i facă o surpriză emoționantă.


 Aceasta a postat la InstaStory o imagine cu Ștefan Bănică și fiul lor, Alexandru. Imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant, ce cu siguranță i-a impresionat pe internauți: „La mulți ani, tati! Te iubim muuult!’.


Artistul a susținut un concert, cu ocazia aniversării sale

Pentru a marca ziua sa de naștere, Ștefan Bănică a susținut un concert într-o berărie din București. Acesta a fost însoțit de cei trei copii ai săi, iar Violeta și Radu au postat mai multe imagini de la aniversarea tatălui lor.

Mai mult, artistul a ținut să-i dedice și o melodie regretatului său prieten, ‘Vremea trece, vremea vine’. Momentul a fost unul emoționant, având în vedere legătura pe care Ștefan Bănică a avut-o cu , Șerban Berger.


Din 2017, cântărețul este căsătorit cu Lavinia Pîrva și au împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Solistul mai are doi copii din două căsnicii anterioare, pe Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică.

Sursa foto: Facebook