De la ce pornesc certurile dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu și cum se împacă: „Eu sunt mai vulcanică și...”

.

De la ce pornesc certurile dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu și cum se împacă. În luna ianuarie a anului trecut, Vlad Gherman confirma relația cu frumoasa actriță, după despărțirea de Cristina Ciobănași. Cei doi locuiesc împreună și au planuri serioase de viitor, între care și căsătoria. Începutul poveștii lor de dragoste nu a fost ușor, căci aceștia au avut nevoie de terapie de cuplu pentru a face lucrurile să funcționeze. Recent, actorii din serialul „Adela' au vorbit despre cele mai mari provocări din cuplul lor, susținând că discuțiile tensionate sunt tot mai rare. Iată declarațiile acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


De la ce pornesc certurile dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu și cum se împacă. Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au oficializat relația în urmă cu aproximativ un an. Nu demult, cei doi au recunoscut că începutul poveștii lor de dragoste a fost unul dificil și au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu pentru a depăși „momentele care păreau fără ieșire’. În prezent, actorii locuiesc împreună cu chirie și le surâde ideea de a deveni soț și soție. Cu toate acestea, cei doi tineri recunosc că încă au parte de situații tensionate în cuplu, însă, pe măsură ce se cunosc mai bine, astfel de momente sunt tot mai rare.


După un an și jumătate împreună, cei doi au vorbit despre provocările vieții în doi, dar și despre modul în care gestionează situațiile mai plăcute. Actorul din serialul „Lia’ recunoaște că este cel care are ultimul cuvânt în momentele tensionate, în timp ce Oana spune că este o „fire vulcanică’.

Citește și: Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Iubita lui Vlad Gherman a postat o poză de când avea 6 ani


Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la un terapeut de cuplu, la începutul relației: „Am fost și în punctul în care unul a zis: nu mai pot, nu mai vreau’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Marinel Hotca, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Este agricultor și cântăreț de muzică de petrecere

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…’


De la ce pornesc certurile dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu și cum se împacă

Cei doi actori au vorbit deschis despre problemele din relația lor. În timp ce Vlad Gherman este mai deschis spre dialog, Oana Moșneagu recunoaște că are un temperament mai vulcanic, motiv pentru care simt nevoia să pună pe pauză unele discuții tensionate.

„Nu știu, cele mai mari provocări ale unei relații sunt multe, atât de multe. Comunicarea, să știi să spui ce te doare când te doare, cum să spui astfel încât să nu-l rănești pe celălalt, cum să rezolvi conflictele într-un mod eficient. (…)


De obicei, el este mai predispus la partea: ‘Hhi, hai să vorbim!’. Eu sunt mai vulcanică, da, și am nevoie de un fel de pauză de respiro în mijlocul unui conflict. La un moment dat spun: ‘Ok, până aici! Nu vreau să mai aud, vreau pauză’. Și el e: ‘Trebuie să rezolvăm, trebuie să ne împăcăm, trebuie să vorbim! Bună! Alo?’. Sunt aici! Lasă-mă puțin! Trebuie să vorbim acum, nu se poate! Asta este o provocare destul de mare’, a susțținut Oana Moșneagu, potrivit playtech.ro.

„O las să se liniștească’


În același timp, Vlad Gherman înțelege nevoia partenerii sale de a lua o pauză de la discuțiile tensionate. În general, actorul susține că are ultimul cuvânt, însă încearcă să revină întotdeauna asupra problemelor și să găsească o soluție.

„Eu am ultimul cuvânt. Ies din casă. O las să se liniștească. Intru în casă și după aceea are ea primul cuvânt! Și spune: ieși, mai stai 10 minute! Trebuie să recunosc că eu sunt o persoană asumată. Pe mine mă apucă discuțiile noaptea. Adică ne băgăm în pat, ar trebui să ne punem capul pe pernă să dormim și eu încep: ‘Auzi, dar astăzi la faza aia, la ce te-ai referit?? Ea spune: ‘Iubitule, hai să ne culcăm! Nu, nu, vreau să știu!’, a adăugat Vlad Gherman.


„De foarte mult timp nu mai avem atât de multe discuții’

Vlad Gherman și Oana Moșneagu recunosc că, în ultima perioadă, relația lor a fost protejată de conflicte și discuții în contradictoriu. Pe măsură ce se cunosc mai bine, cei doi reușesc să aplaneze cu mai multă ușurință momentele tensionate.


„Da, de foarte mult timp nu mai avem atât de multe discuții, probabil pentru că ne adaptăm și ne cunoaștem din ce în ce mai bine, ne înțelegem din ce în ce mai bine, mă rog, până la situații noi că apar inevitabil. Și, da, cumva discuțiile de genul ăsta s-au rărit, din fericire, pentru că dacă nu s-ar fi rărit, nu știu unde am fi ajuns’, a încheiat Oana Moșneagu.

Sursa foto: Facebook