De la ce pornesc certurile dintre Elena Gheorghe și soțul ei: „Le avem și noi pe ale noastre, ca orice cuplu. Ne contrazicem mai mult când vine vorba despre...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

De la ce pornesc certurile dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel. Frumusețea ei specială este dublată de carismă și, nu în ultimul rând, de o voce incredibilă, dar puțini sunt cei care realizează cu adevărat ce implică succesul pentru un artist de talia Elenei Gheorghe, care este și soție, dar și mamă full time. Asta nu a făcut-o să-și piardă optimismul și nici umorul spumos, doar ea este „Vedeta familiei', și nu numai la TVR, în calitate de jurat al emisiunii cu același nume…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ai o carieră complexă, extrem de solicitantă! Ai spectacole în toată țara, ședințe foto, filmări la TVR, alte emisiuni unde participi în calitate de invitat, înregistrări la studio și, în primul rând, dincolo de meserie, soț și doi copii… Pare că pentru tine ziua are mai mult de 24 de ore. Cum reușești să te împarți? Cum te descurci cu toate? Ai momente când îți vine să-ți cumperi, spontan, un bilet de avion și să pleci undeva, la soare, pe o insulă unde e liniște și nu vrea nimeni nimic de la tine?

Am foarte multe momente când ador tot ce mi se întâmplă, toată nebunia asta frumoasă a meseriei mele, mixată cu viața mea personală extrem de activă (râde), dar am și momente când îmi vine să iau bilet și să plec în vacanță. Norocul este că nu pot sta mai multe zile în vacanță, oricum eu nici în vacanță nu mă pot deconecta total, sunt mereu cu gândul la muzică și la tot ce ține de ea.

elena-gheorghe-1elena-gheorghe-1

Citește și: Elena Gheorghe va fi jurat în emisiunea Vedeta familiei, de la TVR 1. Detalii de culise: „Vor fi răsturnări de situaţii și…'

Citește și: Cum previne Elena Gheorghe apariția ridurilor și a cearcănelor, fără a apela la intervenții estetice: „Pielea întinsă perfect, pomeți ridicați'

Citește și: Mircea Lucescu, operat în Ucraina. Cum se simte și de ce i-a ales pe medicii ucraineni: „Când terminam meciurile, eram plin de sânge”

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru. S-au separat două săptămâni după America Express: „Pur și simplu am fugit. Când ne-am întors acasă…'

De la ce pornesc certurile dintre Elena Gheorghe și soțul ei

Am două-trei vacanțe pe an pe care le planific nu cu foarte mult timp înainte, știu orientativ perioada când suntem mai liberi și fac un plan, dar nu foarte exact, pentru că atunci când ai copii nimic nu e sigur. Mai o răceală, mai o tabără în care trebuie să meargă și tot așa. Pandemia m-a învățat un lucru extrem de bun: să iau lucrurile așa cum vin și să mă adaptez. Cam asta fac și văd că funcționează. Nu-ți imagina că n-am și eu momente când mă resimt, se întâmplă, dar mă scutur și mă ridic.

Știm că soțul tău, Cornel, este mereu alături de tine și te sprijină în orice situație. Ce-ți spune când ai o zi foarte grea? Cum te încurajează când treci prin momente delicate? Cum te liniștește când ești nervoasă?

La un moment dat, cineva i-a spus: te invidiez, cred că e foarte tare să fii soțul Elenei Gheorghe. Atunci am realizat că, pe de-o parte, are dreptate, dar pe de altă parte nu e ușor, zău! Avem multe de făcut atât pe plan profesional, cât și personal, și e musai să le delimităm, căci dacă se amestecă treburile iese fum.

Suntem perfecționiști, nu facem lucrurile de mântuială nici când vine vorba despre lucruri mărunte, nesemnificative pentru unii, ăsta poate fi și un defect. (zâmbește) Înainte de toate, suntem prieteni și ne spunem toate cele, și bune, și rele, și mai e și avantajul că am crescut împreună și ne-am modelat unul pe celălalt și ne cunoaștem foarte bine limitele. Cornel mă încurajează mereu, îmi este alături și simte de ce am nevoie.

„Dacă nu te mai cerți din când în când, dulcea împăcare nu ar mai exista'

Tu și Cornel sunteți împreună de aproape două decenii, unul lângă celălalt atât acasă, cât și în viața profesională… În orice căsnicie, chiar și în cele foarte fericite, mai există certuri, discuții aprinse, uși trântite… La voi de unde încep, de obicei, conversațiile mai dure?

Le avem și noi pe ale noastre, ca orice cuplu, dar, dacă nu te mai cerți din când în când, dulcea împăcare nu ar mai exista, și fără ea nu se poate. Noi ne contrazicem mai mult când vine vorba despre muncă, acolo e punctul vulnerabil, dar cedăm pe rând și câteodată ne mai certăm și pentru că el este mai permisiv cu copiii, iar eu, mai strictă. Când suntem doar noi doi în vacanță, suntem ca la început. (zâmbește)

Ce regret are Elena Gheorghe

Elena, ai vreun regret? Dar o dorință neîmplinită?

E mult spus regret, însă mi-ar fi plăcut să nu fi fost atât de dură cu mine, dar acum m-am dat pe brazdă. (râde)

Știu că unii consideră această întrebare enervantă, dar chiar sunt curioasă… Unde și cum te vezi peste 10 ani?

Mă văd tot cântând, mai multe nu știu. Am încetat să-mi fac planuri pe termen lung pentru că viața este atât de imprevizibilă și am ales, pentru binele meu și al familiei mele, să o iau așa cum vine și să mă bucur de fiecare moment. Sigur va fi frumoasă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Dan Niculescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton