De ce se ceartă Paul Diaconescu și George Burcea la Ferma: ”Este duplicitar și n-am știut 10 ani”

.

Cearta dintre Paul Diaconescu și George Burcea, la Ferma, e departe de a se fi încheiat. Cei doi foști prieteni și colegi de teatru și-au aruncat cuvinte grele în episoadele filmate până acum în Ferma, iar motivul ar putea fi unul la care George nici nu visa când a acceptat să participe la competiția de la Pro TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unii dintre fanii emisiunii au intuit că motivul pentru care se ceartă Paul Diaconescu și George Burcea, la Ferma, ar putea fi chiar Viviana Sposub, de care fostul soț al Andreei Bălan s-a îndrăgostit acolo. Astfel, din dorința de a o proteja pe femeia care i-a furat inima în competiție, George și-a neglijat fostul coleg de teatru. Paul nu a înțeles decizia acestuia și i-a reproșat în repetate rânduri că a trădat prietenia dintre ei.


Astăzi, conflictul dintre Paul Diaconescu și George Burcea va atinge noi culmi, după ce George le va povesti tuturor că planul lui a fost acela de-al elimina pe Tavi Ciovică și că l-a trimis pe Paul la duel cu încrederea că se va întoarce victorios! Deși se cunosc de atâția ani și sunt prieteni, Paul nu va crede deloc în declarațiile colegului lui și va avea o replică extrem de tăioasă: ‘Ăsta e duplicitar și eu n-am știut 10 ani’.


Viviana a aprins scandalul dintre ei

În urma norminalizarii pentru un nou duel, Paul Diaconescu şi George Burcea şi-au aruncat cuvinte grele. Paul l-a acuzat pe George că este ipocrit și că nu este deloc aşa cum vrea să arate publicului, în timp ce George l-a avertizat că nu este cazul să înceapă un război cu el.


Eu am rămas şocat când am văzut că m-a nominalizat. Nu mă aşteptam la asta pentru că îmi promisese altceva! Dar lumea o să vadă, în timp, cum este el, de fapt. Am crezut că este sincer când mi-a spus că îmi vrea binele, dar a fost o ipocrizie’, a spus Paul Diaconescu.

Te rog, nu încerca să mă bagi în acest scandal pentru că nu o să intru. Nu am vorbit aici să vorbesc cu Poliţia’, l-a avertizat Burcea.


În fond, motivele reale ale conflictului dintre Paul și George ar fi pasiunea’ pe care cei doi ar fi făcut-o pentru frumoasa Viviana Sposub, dar şi faptul ca Paul i-ar fi luat’ câteva contracte pentru diferite reclame. Și cum momentul ideal pentru a dezgropa morți și de a-și reproșa lucruri din trecut a fost Ferma, scandalul continuă.

Cu ce gânduri intră Andreea Antonescu în Ferma

Andreea Antonescu se alătură competiției și va face parte din echipa care va câștiga lupta pentru titlul de fermier șef: ‘Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo’, va spune ea după primele minute petrecute în competiție.


Câștigătoarea titlului de fermier șef va fi nevoită să ia o primă decizie dificilă: acea de a alege doi servitori din echipa ei, dar se va confrunta și cu misiunea de a o integra pe noua colegă. În plus, va trebui să ducă la capăt o provocare care implică multe alimente…pe care doar ea le poate testa.

Citește și: Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma: „Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea'

Dacă pentru unii dintre concurenți, sosirea Andreei va reprezenta un nou pericol în drumul spre marele premiu, alții vor admite că nici nu o cunosc! Elena Chiriac va avea nevoie de ajutor din partea colegilor pentru a se lămuri cine este ea și ce melodii cânta în anii în care Elena se bucura de copilărie.


Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară: ‘Nu așa ar trebui să se comporte un tată’