De ce se ceartă Oana Roman cu Marius Elisei: "Trecutul pe care îl are fiecare..."

.

Oana Roman și Marius Elisei sunt, din nou, în pragul despărțirii. Divorțați sunt deja, de doi ani, dar au luat hotărârea de a mai da o șansă relației lor, de dragul fiicei lor, Isabela. Nu pare să funcționeze, însă, iar cei doi anunță că au ajuns din nou într-un impas. Oana Roman a dezvăluit de ce se ceartă cu Marius Elisei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


În urmă cu opt ani, pe 15 iuni, Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit. În 2020, vedeta anunța divorțul de tatăl fiicei ei, luând prin surprindere multă lume. După câteva luni în care au stat separați, ce doi au decis să se împace și să își acorde o șansă. Totuși, se pare că relația lor nu este atât de bună în prezent.

De ce se ceartă Oana Roman și Marius Elisei


Recent, Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu Marius Elisei. Cei doi s-au împăcat în urmă cu câteva luni, dar se pare că problemele au intervenit în relația lor.

Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim.

Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare„, a declarat Oana Roman pentru unica.ro.


Oana spune că nu este geloasă, Marius fiind suficient de gelos pentru amândoi.

Citește și: Marius Elisei, primele declarații despre neînțelegerile cu Oana Roman:’Cea mai importantă este Isabela. Prefer să fiu criticat, decât să…’

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație:„Adevărul te costă

Ce nu are să-i reproșeze Oana Roman lui Marius Elisei

Totuși, într-un domeniu excelează Marius Elisei, așa încât Oana nu are ce să-i reproșeze.


În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat. În rest, am crescut-o doar noi doi.

În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea.

Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel„, a mai spus Oana Roman.


Ce spune Marius Elisei despre despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei spune că preferă să nu vorbească despre situația actuală dintre el și Oana Roman. Mai mult decât atât, bărbatul a precizat că, în momentul de față, doar fiica pe care cei doi o au împreună este cea mai importantă.


„Sunt foarte discret când vine vorba de viața mea personală și prefer să fiu criticat decât să spun adevărul. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect și nu ma interesează ce declarații face Oana.

Pentru mine, în acest moment, cea mai importantă este fiica mea, Isabela.

Dacă vreodată se va întâmpla ceva, o las pe Oana să vorbească. Eu prefer să-mi văd de treaba mea, a declarat Marius Elisei recent.