De ce s-au certat Alex Velea și Măruță: „Dacă aș fi vorbit și eu de Andra cum a vorbit el de Antonia...”

.

 Se pare că nu mai există șanse de împăcare între Alex Velea și Cătălin Măruță! Artistul a realizat noi declarații cu privire la motivele rupturii dintre el și omul de televiziune. Înfuriat la culme, solistul nu poate trece peste jignirile care i-au fost adresate Antoniei și este de părere că prezentatorul face totul pentru rating.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Velea este dezamăgit peste măsură de atitudinea lui Cătălin Măruță. Artistul nu dorește să îngroape securea războiului, așa cum a propus omul de televiziune, și a adus în prim-plan noi detalii despre motivele supărării sale. Se pare că tot scandalul a pornit de la afirmațiile care s-au făcut public la adresa Antoniei, mama copiilor lui Alex Velea, interpretul mărturisind că a fost extrem de deranjat de persoanele cu care au fost dezbătute declarațiile respective, acestea fiind foști prieteni de-ai familiei Velea-Iacobescu.


Citește și: Alex Velea, replică dură pentru Măruță, după ce prezentatorul TV și-a cerut scuze: „Totul e un rol pe care îl joci pentru bani!’

Citește și: De ce a lipsit Cătălin Măruță de la emisiune: „Într-o viață, cu toții avem momente de…'

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani: „Am îngropat securea războiului’

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori! Detaliul care a atras atenția tuturor


Invitat la Xtra Night Show, Alex Velea a precizat că nici măcar nu își dorește să îl mai vadă pe Cătălin Măruță, în ciuda faptului că au avut o relație de prietenie. Totuși, omul de televiziune nu ar fi la prima abatere, cei doi fiind certați din motive similare și în anul 2012, așa cum chiar Alex Velea a dezvăluit. Motivul pentru care solistul a decis să discute despre aceste lucruri constă în faptul că familia a fost implicată. În caz contrar, nu ar fi dat o replică, dar s-a simțit ofensat după ce Cătălin Măruță a discutat despre familia lui cu niște persoane cu care Alex Velea a decis să întrerupă orice legătură.


Alex Velea: „Dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față’


„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei (n.red.- foști prieteni de-ai cuplului Velea-Antonia) îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea.

M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna.’, a declarat Alex Vlea despre cel mai recent scandal, cu prezentatorul Cătălin Măruță, în emisiunea citată anterior.


Solistul a punctat și faptul că el și Cătălin Măruță nu se află la primul episod de acest tip! În urmă cu aproape zece ani, în anul 2012, Alex Velea nu avea parte de succesul de astăzi, iar omul de televiziune i-a fost alături în evoluția marcată pe plan profesional.


Ce s-a întâmplat în 2012, între Alex Velea și Cătălin Măruță

La momentul
respectiv, Cătălin Măruță ar fi provocat tensiuni între Alex Velea și vedete
autohtone, iar solistul a fost și atunci negru de supărare. Cu toate acestea,
îl considera prieten bun pe soțul Andrei, așa că artistul a decis să îl ierte
pe prezentatorul TV, după ce a ajuns să intervină chiar și la mama lui.

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea.


Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez.’, a adăugat Alex Velea despre Cătălin Măruță, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO ProTV.