De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă. Sora ei a dezvăluit totul!

.

În urmă cu șase ani, Nicoleta lua decizia de a renunța la viața mondenă din Capitală pentru una liniștită, alături de cei patru copii și soțul ei, decizia nefiind „o chestiune temporară, ci una definitivă”, după cum a dat asigurări Zsolt Csergo la vremea aceea. Iuliana Luciu a clarificat abia acum motivul pentru care sora ei a renunțat la celebritate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Toată lumea era convinsă că milionarul Zsolt Csergo îi va pune Nicoletei Luciu lumea la picioare, în urma cu 15 ani când s-au cuplat. Și i-a pus-o! Doar că acasă la el, la Miercurea Ciuc, și nu în București, centrul vedetismului din țară. Odată ce a intrat în viața ei, afaceristul i-a pus ordine în viață și a retras-o încet, încet din lumina reflectoarelor. Totul s-a definitivat în 2011 când fostul iepuraș Playboy a adus pe lume tripleții, devenind astfel mama a patru copii, care aveau nevoie de tot timpul ei.


Deși inițial nimeni nu i-a acordat credit în „meseria' de mamă, iată că Nicoleta Luciu s-a descurcat exemplar și a sacrificat orice dorință a ei de a mai fi în lumina rampei pentru cei patru copii.


Acesta ar fi, de altfel, adevăratul motiv pentru care Nicoleta a plecat din București și a reunit familia, punând punct astfel întâlnirilor conjugale care aveau loc doar în weekend.

Nicoleta și Zsolt au trei băieți și o fată: Zsolt Junior (12 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani), cărora Nicoleta le oferă întreaga ei atenție. Recent, invitată în platoul emisiunii TV Star Matinal, sora Nicoletei, actrița Iuliana Luciu (33 de ani), a dezvăluit adevăratul motiv al retragerii actriței.


Potrivit acesteia, deși cei patru copii ai săi îi oferă Nicoletei puține șanse de a reveni pe micul ecran, nici proiectele nu sunt suficient de numeroase, motiv pentru care nu ar avea în ce producții să apară.


„Trebuia să mergem în Asia Express, dar nu s-a mai întâmplat minunea. Și momentul ăla rămânea în istorie. Am fi câștigat 100%. Eu mă arunc cu capul înainte’, a spus Iuliana Luciu.

„Liniștea o dă peste cap!'

În prima parte a mutării ei la Miercurea Ciuc, apropiați ai Nicoletei Luciu dezvăluiau că bruneta se adaptează foarte greu vieții de provincie. „Nu are unde sa se duca sa-si faca nici manichiura asa cum vrea ea. Este plictisita si spune mereu ca s-ar muta oricand inapoi in Bucuresti. Ea e obisnuita cu viata agitata, iar linistea asta o da peste cap, culmea.’, spunea acum câțiva ani o sursă din anturajul ei.


Deși a oftat mult timp după podiumurile de modă, aparițiile TV sau cele prin reviste, se pare că Nicoleta a trecut peste orice dorință proprie când a venit vorba despre binele copiiilor și a reușit să se adapteze traiului din Miercurea Ciuc.