De ce s-a refugiat Nadine în alcool și cum a reușit să scape de vicii: „Eu fumez și beau de la 14 ani”. Ce educație îi oferă fiului ei

 Ifrim Georgiana
.

Încă de la vârsta de 18 ani, Nadine s-a bucurat de succes, atunci când a participat la „Școala Vedetelor'. De mai bine de un an, artista a renunțat la lumina reflectoarelor și s-a mutat în Franța, acolo unde duce un stil de viață cu mult diferit. De-a lungul vieții, aceasta s-a luptat cu multe greutăți și a vorbit deschis despre dependența de alcool, care a pus-o în situații „de viață și de moarte', după cum a mărturisit ea însăși. Recent, Nadine a explicat motivul pentru care a ajuns victima acestui viciu, dar și cum a reușit să-și transforme radical viața. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Nadine a dispărut din showbiz și s-a mutat în Franța alături de familia ei. Din 2011, artista este căsătorit cu Dragoș Apostolescu, iar cei doi au împreună un băiețel, pe Noah. Vedeta are o poveste de viață dureroasă, căci la vârsta de 6 ani a ajuns într-un orfelinat, experiență care i-a marcat întreaga existență. Nadine a ajuns cunoscută în România încă din tinerețe și a cochetat cu muzica, dar și cu actoria.

nad9-1nad9-1

Ani la rând, Nadine s-a luptat cu dependența de alcool și a vorbit întotdeauna deschis despre această perioadă din viața ei. Chiar artista a susținut că obișnuia să consume câteva sticle de vin pe zi, ceea ce o făcea să funcționeze „la un sfert de capacitate' față de omul care este astăzi.

Citește și: De ce a renunțat Nadine la showbiz și cum s-a adaptat la noul stil de viață: „Eram prea mult divă, ca să aibă copilul și mamă, și tată, iar eu, bărbat'

Citește și: Nadine studiază limba franceză împreună cu fiul ei, Noah, în vârstă de 12 ani: „Uneori, el are răspunsuri pe care eu nu le am”

Citește și: Ce sumă uriasă a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. A stat două săptămâni în competiție: „M-au momit cu bani mulți'

Citește și: Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie: „Te iubesc'. Cine este și cu ce se ocupă viitorul ei soț

De ce s-a refugiat Nadine în alcool și cum a reușit să scape de vicii

Nadine spune că a descoperit viciile încă de la o vârstă fragedă, vulnerabilă fiind din cauza faptului că nu a crescut într-o familie. Venirea pe lume a fiului ei a fost motivul pentru care a renunțat la alcool și țigări, susținând că simțea „rușine' și „frică de eșec' în postura de mamă.

„Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni. Eu nu am crescut într-o familie. În timp nu am făcut decât să beau și să fumez mai mult, ajungând să beau alcool pe stomacul gol. Era singura posibilitate în care mai puteam să simt.

Beam ca să mă detașez de ceva ce trebuia să fie rezolvat. Neavând familie, nu am știut că de asta beau. Am crezut că e distractiv și că beau pentru că toată lumea o face.

Am tot băut până când am avut copilul. Mi-a fost groază că mergeam lângă el seara să îi citesc povești și miroseam a țigară și a alcool. A fost o combinație de rușine cu frică de eșec. Copilul m-a motivat să mă pun la loc. În plus, m-am regăsit în credință. Arhanghelul Mihail și Iisus Hristos m-au ajutat să scap de aceste vicii.

Vedeam alcoolul ca pe o entitate care putea fi scoasă în afara mea. Acum s-a lăsat și soțul meu. Eu am renunțat total la alcool pentru că unii dintre noi nu pot cu jumătăți de măsură. Eu nu sunt omul care să mănânce doar o amandină, să fumeze o țigară și să bea un pahar de vin. Dacă știu că nu am măsură, le-am tăiat pe toate', a povestit Nadine pentru FANATIK.

De ce a renunțat Nadine la celebritate

Nadine a renunțat de ceva vreme la lumina reflectoarelor și spune că viața mondenă a schimbat-o într-un mod „nenatural' și a îndepărtat-o de principiile ei de viață.

„Eu am debutat de tânără. Pe mine nu m-a ghidat nimeni, din păcate, nu am avut un adult în spate să mă ajute să fac diferența dintre bine și rău. Toate acele oportunități și toată atenția m-au transformat în ceva foarte urât. Am ales să plec pentru că deveneam un om cum nu mi-aș fi dorit să fiu. Deveneam un personaj.

A fost coșmarul meu, să devin personajul pe care îl vedeam la colegii de breaslă. Râsul într-un fel, mersul într-un fel, nenatural. Toate ideile, doar ca să dea bine, era în disonanță cu naturalețea fiecăruia.

Eu începeam să pun pe mine comportamente care dau bine, haine care nu îmi plac, dar dau bine. Îmi băgam cuvinte în gură doar ca să impresionez. Mă îndepărtam de mine. De aceea unii se refugiază în alcool, de aceea nu le țin căsniciile. Mie nu mi-ar fi ținut căsnicia dacă eram Nadine de la televizor', a spus aceasta.

Cum își educă Nadine fiul

De când s-a mutat în Franța, Nadine și fiul ei în vârstă de 12 ani studiază limba franceză împreună. Noah este pasionat de lumea digitală, iar artista îi încurajează aceste înclinații.

„Pe mine mă deranjează că mi-am pierdut mult timp încercând să fiu sexy. Eu nu am știut să mă conectez la nivel emoțional. Nu am înțeles că sexy înseamnă primitiv. Oamenii așa s-au raportat la mine, pentru că am avut niște sâni mari, un trup așa cum l-am avut.

Eu am încurajat asta și m-am modelat greșit în direcția asta. A dăunat omului care am fost. Și acum pătimesc de pe urma acelui gen de a mă raporta la mine însămi. Mi-ar fi plăcut să-mi dau voie să copilăresc, să cresc. Aș fi vrut să nu-mi fi dorit să fiu sexy, să fiu simplă, normală.

Copilul, ca și mine, e absorbit de lumea digitală. Eu am toate consolele și îmi descarc jocuri. În egală măsură, am făcut amândoi un curs de permacultură. Mereu îi spun lui Noah: Iubește digitalul, dar învață să-ți crești mâncarea singur, să coși, să bați un cui. Vreau ca Noah să stea cu mâinile în pământ.

O altă frică de a mea este de a nu realiza o parte din idealurile mele. Sunt anumite lucruri pe care vreau să le descopăr, să le percep', a mai spus Nadine.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton