Marea iubire a lui Florin Piersic se întorce în România. De ce refuză Gabriella Vlad Werner revederea: "E o poveste încheiată!"

 Dumba Gabriela
.

Gabriella Vlad Werner a fost iubita lui Florin Piersic, a doua mare dragoste a actorului după Tatiana Ike. Frumoasa poveste de iubire dintre Gabriella și Florin a durat 9 ani, între 1974 și 1983, după care ea a emigrat în Israel. Gabriella se întoarce în România, după 35 de ani, dar nu vrea să-l revadă pe Florin Piersic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Gabriella Vlad Werner și Florin Piersic a fost una ca-n filmele de Hollywood și s-a sfârșit ca-n telenovelele sud-americane. Timp de nouă ani s-au iubit, însă Gabriella a vrut să se despartă de Florin Piersic în momentul în care acesta și-a oficializat, în 1976, relația cu actrița Ana Szeles.

GV3GV3

Un an mai târziu, Ana avea să-i dăruiască lui Piersic al doilea său fiu, Daniel, după Florin jr., născut cu 8 ani mai devreme, în timpul căsniciei cu actrița Tatiana Ikel.

Gabriella nu a suportat ideea că Florin s-a însurat, dar fermecător cum era pe vremea aceea, actorul a reușit să o convingă să rămână lângă el. Și asta până în 1983, când ruptura, totuși, s-a produs definitiv.

În același an, Gabriella l-a cunoscut pe  Marcel, cetățean israelian, om de afaceri, cu birou la București, cu care s-a și căsătorit în scurt timp, chiar în România. După ce li s-a născut prima fată, Ana, au plecat din țară, în Austria, la Viena, unde au trăit 3 ani.

După un an și jumătatea avea să se nască și cea de-a doua fată a lor, Adela, după care s-au mutat în Israel, în Ashtod. A fost o căsnicie frumoasă, care s-a terminat însă, prin divorț, în 1990.

Citește și: Primele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley – Gina Pistol.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:„Tu mi-ai dat totul

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…

„Îi doresc sănătate. Eu îmi văd e viața mea!”

Gabriella se întoarce la toamnă în România pentru a avea grijă de părinții ei, dar nici vorbă de o revedere cu Florin Piersic.

'În niciun caz. E o poveste încheiată definitiv. A fost o poeveste de dragoste, de viață, care s-a consumat la vremea ei. Ultima oară când am vorbit cu el a fost acum vreo cinci ani, când m-a sunat de ziua mea. Apoi, a amuțit. Anul trecut a sunat, i-am văzut numărul pe telefon, dar mi-am zis Ia, mai lasă-mă!. Și nu i-am răspuns. Am auzit că are sănătatea șubredă, că s-a retras la țară, de frica Covidului… Îi doresc sănătate. Eu îmi văd e viața mea!', a declarat Gabriella Vlad Werner pentru impact.ro.

Ce a făcut Gabriella Vlad Werner după ce a plecat din România

După ce a emigrat în Israel, Gabriella și-a continuat cariera de actriță și, mai apoi,de profesoară de teatru, a primit, din partea statului Israel, gradul de Maestru.

A avut zeci de serii de studenți, a organizat și a susținut sute de spectacole, ajungând să fie extrem de apreciată în comunitatea de artiști din oraș, iubită și respectată de publicul israelian.

Treptat s-a obișnuit și cu noul stil de viață, specific acestei țări aflate într-o permanentă stare de tensiune din cauza confilctelor repetate cu țările arabe din jur și, în special, din cauza vecinătății cu teritoriile plestiniene, cu atât mai mult cu cât Ashtod se află la doar 40 de kilometri distanță de acestea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton