De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul părinților: „E foarte greu pentru mine. Nu mi se mai permite să...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul părinților. Fiica Andreei Antonescu a decis să rămână cu tatăl ei, după divorțul părinților. După apropae cinci ani de la despărțire, frumoasa artistă și Traian Spak s-au separat și pe cale legală. Cei doi au împreună o fiică, Sienna, în vârstă de 11 ani. Într-un interviu recent, viitoarea mamă a susținut că adolescenta a preferat să rămână în SUA, alături de tatăl ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul părinților. Traian Spak și Andreea Antonescu s-au separat în anul 2018, după o căsnicie care a durat aproximativ 8 ani. Divorțul celor doi s-a finalizat recent, anunțul fiind făcut de frumoasa artistă. Cei doi foști soți obișnuiau să locuiască în Statele Unite ale Amercii, însă Andreea Antonescu a decis să se întoarcă pe tărâmul natal. Recent, cântăreața a mărturisit că Sienna a rămas alături de tatăl ei, dorindu-și să-și continue studiile peste Ocean. Artista a recunoscut că îi este greu să nu fie alături de fiica ei, însă se gândește la oportunitățile de care ar putea avea parte peste hotare.

aa9aa9

Fiica Andreei Antonescu a decis să rămână cu tatăl ei, după divorțul părinților. Artista a mărturist că a rămas într-o relație de prietenie cu tatăl fetiței sale și nu a dorit să ofere prea multe detalii legale de separarea legală.

Citește și: Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani:”I-am dat toată libertatea din lume”

Citește și: Andreea Antonescu și-a sărbătorit ziua de naștere fără fiica ei, Sienna.Cine i-a fost alături

Citește și: Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce mama i-a părăsit:„Soția nu știu unde este'

Citește și: Mara Bănică, sfâșiată de durere după moartea tatălui ei:„Am slăbit 7 kilograme în 10 zile'. Ce semne de dincolo a primit jurnalista

De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul părinților

Într-un interviu televizat, artista a susținut că fiica ei, Sienna, va rămână alături de Traian Spak, după încheierea procesului de divorț. Se pare că decizia îi aparține adolescentei, susținând că își dorește să-și continue studiile în SUA.

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu', a declarat Andreea Antonescu.

„Îi place foarte mult să cânte'

Andreea Antonescu a făcut câteva declarații despre viitorul profesional al fiicei sale. Se pare că Sienna a moștenit talentul muzical de la mama ei, însă are și înclinație spre pictură și actorie. Fosta cântăreață din trupa „Andrè' și-ar dori ca tânăra să-i calce pe urme și să-și construiască o carieră muzicală.

„Îi place foarte mult să cânte, e o artistă. Nu știu daca va alege calea muzicii. Dacă mă întrebați ca și mamă, Sienna e foarte talentată la pictură și actorie', a mai adăugat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton