De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie: „A avut șanse să vină să se împace cu mine”

 Dumitrache Laura
.

De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie. Cătălin Zmărăndescu are patru copii cu două femei. În prezent, luptătorul MMA este căsătorit cu Luiza, femeia care i-a dăruit un băiat și o fată. În trecut, Zmărăndescu a fost căsătorit cu Cristina, femeia care i-a dăruit în cei 14 ani de mariaj doi copii, pe Mihai și Alexandra. Acesta nu a mai vorbit de ani de zile cu cei doi copii ai săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie. Cătălin Zmărăndescu, 47 de ani, are doi copii din fosta căsătorie, pe Mihai și Alexandra, și încă doi cu actuala soție. Luiza l-a făcut extrem de fericit cu cele două minuni pe care i le-a dăruit. Recent, luptătorul MMA a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi mai mari.

Alexandra si mihaiAlexandra si mihai

Cătălin Zmărăndescu a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre relația pe care o are cu cei doi copii din prima căsătorie. Luptătorul MMA susține că nu mai vorbește cu Mihai și Alexandra de ani buni și i-a transmis un mesaj fiului său cel mare.

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată.Cum s-au fotografiat cei doi viitori părinți

Citește și: Cum arata casa lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor:”Viața la țară să știți că e frumoasă…”

Citește și:Cine este logodnicul Cristinei Spătar.Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

Citește și:Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel:„Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…'

De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie

Cătălin Zmărăndescu, 47 de ani, are o familie frumoasă alături de Luiza. Cei doi au doi copii minunați, iar luptătorul MMA este foarte fericită alături de familia sa. Cu toate astea, Cătălin Zmărăndescu recunoaște că nu are o relație bună cu cei doi copii din prima căsătorie. Ba chiar, acesta nu a mai vorbit cu Mihai și Alexandra de ani buni. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, despre relația pe care o are cu copiii săi mai mari.

Fiul său mai mare, Mihai, refuză să mai vorbească cu tatăl său. În ceea ce o privește pe Alexandra, Zmărăndescu a spus că o poate înțelege pentru că nu a mai vrut să vorbească cu el pentru că s-au îndepărtat.

Cătălin Zmărăndescu: „A avut șansa să vină să se împace cu mine…”

Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că l-a surprins faptul că fiul său, Mihai, a decis să nu mai vorbească cu el. Mai mult, fostul bodyguard a lui Gigi Becali susține că a vrut să se împace cu fiul său, dar acesta a refuzat. Zmărăndescu este de părere că Mihai ar trebui să nu mai folosească numele Zmărăndescu.

„A avut șanse să vină să se împace cu mine, nu, a preferat să arunce cu noroi. Eu am un singur lucru de spus și cu asta închei subiectul cu el: Dacă ți-e rușine de numele Zmărăndescu, de ce nu ai renunțat la nume?

Dacă ai spus că ți s-au închis ușile că te cheamă Zmărăndescu. De ce nu ai renunțat la nume, de ce îl folosești în continuare? De ce, tu Mihai Zmărăndescu arunci cu noroi în tatăl după câte a făcut pentru tine?', a spus sportivul la emisiune.

Zmărăndescu refuză să mai aibă vreo legătură cu fiul său, Mihai

În ultima perioadă, în sfera publică au apărut numeroase informații conform cărora Zmărăndescu nu ar avea o relație bună cu fiul său cel mare. Ulterior, luptătorul a declarat că nu îi dorește răul lui Mihai, dar susține că nu mai vrea să aibă de-a face cu el.

„Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există. Nu-i doresc răul niciodată. Numai binele, dar pentru mine nu mai există. Si nu mai există din prisma faptului că el și-a ales lucrul ăsta, el a luat drumul ăsta. Ai 18 ani, ai 19 ani, că la 19 ani s-a întâmplat asta, e problema ta! Eu am fost lângă tine, tu ai ales să arunci cu noroi în mine, nu eu.', a spus Cătălin Zmărăndescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton