De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit, Flavius Nedelea: „Eu nu pot să îmi părăsesc copiii”

.

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a refăcut viața alături de Flavius Nedelea, un afacerist din Tulcea. Cei doi și-au oficializat relația recent, iar impresara de fotbal spunea că este pregătită în orice moment să se căsătorească, în ciuda eșecurilor suferite în trecut. Deocamdată, impresara și omul de afaceri nu plănuiesc să se mute împreună, iar Anamaria Prodan a explicat de ce sunt mai rezervați în această privință. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan și Flavius Nedelea formează un cuplu de câteva luni, însă abia recent și-au oficializat povestea de dragoste. Până să se afișeze cu noul iubit pe rețelele de socializare, impresara de fotbal obișnuia să publice imagini cu cadourile de sute de mii de euro primite de la acesta, dând de înțeles că trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Afecristul din Tulcea i-a cunoscut deja copiii, însă a fost rezervat în declarații, motivând că nu este persoană publică.


Deși s-ar vedea căsătorită din nou, Anamaria Prodan spune că nu plănuiește să mute curând cu iubitul ei, motivând că ambii au „responsabilități foarte mari’. Flavius Nedelea este originar din Tulcea și deține mai multe afaceri prospere. Impresara de fotbal l-a descris ca fiind un „bărbat cu B mare’, care nu are tangențe cu lumea mondenă.


Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Singura mea durere e că fostul soț și-a uitat copilul’

Citește și: Anamaria Prodan, despre căsătorie după ce a confirmat relația cu iubitul ei, Flavius Nedelea: „Cred în instituția căsătoriei. Mă văd în postura de a face această alegere’

Citește și: Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer: „M-a anunțat. Nu a fost prietena mea, așa cum se vehiculează'


Citește și: Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel și cum s-a îndrăgostit de ea: ‘Eram căsătorit, dar am zis că trebuie să o cheme Borcea. Gata, declanșăm atacul’

De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit

Deși recent Anamaria Prodan afirma că este pregătită să se căsătorească în orice moment, impresara nu plănuiește să se mute curând cu noul ei iubit. Aceasta a explicat că atât ea, cât și Flavius Nedea au responsabilități mari, iar fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf își dorește să fie aproape de copiii ei.


„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată’, a spus impresara la Antena Stars.

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au cunoscut în restaurantul pe care îl deține omul de afaceri. În vârstă de 42 de ani, iubitul impresarei are mai multe afaceri prospere, între care și două hoteluri în București.


„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook