De ce nu s-a măritat Oprah niciodată şi nu a făcut copii. Traumele suferite în copilărie i-au marcat întreaga viaţă!

 Dumba Gabriela
.

Atât de mulţi oameni s-au întrebat de ce Oprah nu s-a căsătorit niciodată, deşi are acelaşi iubit de 30 de ani şi nici nu a făcut copii, încât aceasta s-a văzut nevoită să dea explicaţii. Oprah Winfrey a fost desemnată cea mai influentă celebritate din lume şi, totodată, cea mai bogata femeie de culoare din lume. Oprah este singura miliardară de origine afro-americană şi cea mai mare filantroapă a Americii, însă în copilărie a trecut prin traume greu de imaginat, care au determinat-o să nu-şi dorească niciodată să devină mamă.

Oprah şi partenerul ei Stedman Graham s-au cunoscut la un eveniment caritabil din anul 1986. Vedeta susţine că este foarte mulţumită de acesta, deoarece o acceptă aşa cum e şi nu îi cere niciodată nimic. „Sunt sigură că asta s-ar fi schimbat dacă ne-am fi căsătorit', a spus Oprah.

„Amândoi spunem că dacă ne-am fi căsătorit, nu am mai fi acum împreună. N-am nicio îndoială. Nu am fi rămas căsătoriți, pentru că asta ar fi însemnat ceva în mintea lui, iar eu aș fi avut ideile mele legat de asta', a adăugat vedeta despre subiectul căsătoriei, potrivit Spynews.

Oprah a fondat Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls, un internat pentru fete în Africa de Sud care a fost deschis în 2007 și care cazează peste 172 de fete. Acest proiect, spune ea, o face să se simtă ca și cum ar avea copii.

„Acest lucru este mai plin de satisfacții decât mi-am imaginat vreodată. Am făcut asta ca să le ajut, dar a fost ca o lumină în viața mea pe care nu mi-o pot explica… Când oamenii mă presau să mă mărit și să fac copii, am știut că nu voi fi vreodată o persoană care va regreta că nu are copii pentru că mă simt ca fiind mamă pentru copiii acestei planete„, a spus Oprah într-un interviu acordat revistei Good Housekeeping.

Starul a vorbit în trecut și despre un copil pe care l-a pierdut prematur când avea doar 14 ani și pe care l-a numit Canaan.

„Dragostea nu are limite. Nu contează dacă ai născut acel copil sau dacă l-ai adoptat la 2, 10 sau 20 de ani. Dacă dragostea este reală, grija este pură și vine din adâncul sufletului. Pentru mine a fost perfect pentru că nu mi-am dorit copii. Nu aș fi o mamă bună pentru bebeluși. Nu am răbdare. Am răbdare cu câinii, dar asta este altceva”, a mai adăugat celebra prezentatoare.

A rămas însărcinată la 14 ani

Oprah Winfrey s-a nascut în Kosciusko, Mississippi, în 1954, într-o familie săracă şi nu a ştiut niciodată cine este tatăl ei.

Numele ei adevărat este Orpah, după un personaj biblic, dar pentru că membrii familiei aveau dificultăţi în a-l pronunţa, au decis să o strige Oprah.

Pana la 6 ani, Oprah a fost crescută de bunica ei, într-un spirit religios. La 9 ani, a fost abuzată sexual de unchiul ei, un văr şi un prieten de familie. Din cauza acestor traume, Oprah a decis să nu facă niciodată copii şi la 13 ani a fugit de acasă.

La 14 ani, însă, a ramăs însărcinată, dar fiul ei a murit imediat după naştere. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton