De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman: „A fost ceva atroce. Probabil...”

 Ifrim Georgiana
.

Catinca Roman a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată. Într-un interviu recent, fiica Mioarei Roman a recunoscut că a traversat o perioadă foarte dificilă, luptându-se cu depresia și cu anxietatea. Aceasta a dezvăluit cele mai mari regrete ale sale și a recunoscut că a luat multe decizii greșite pe parcursul vieții. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, viața Catincăi Roman a fost încercată de multe greutăți. În urmă cu două luni, aceasta și-a pierdut tatăl, pe Iosif Zilahy, în timp ce mama ei se confruntă cu probleme de sănătate. Mioara Roman a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă și este în proces de recuperare. Mai mult decât atât, fiica creatoarei de modă se luptă cu frecvente atacuri de panică. Având în vedere toate aceste lucruri, Catinca Roman a mărturisit că a suferit de depresie și stări de anxietate.

catinca-10catinca-10

Catinca Roman a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată. Fiica Mioarei Roman a recunoscut că a fost judecată din cauza faptului că a făcut un copil fără a fi căsătorită. Vedeta și-a crescut fiica de una singură și are o relație extrem de apropiată cu Călina.

Citește și: Oana și Catinca Roman, din nou la doctor cu mama lor.Cum se simte Mioara Roman

Citește și: Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp:”Avem temperamente foarte diferite”

Citește și: Tatăl Simonei Halep, prima reacție în scandalul de dopaj:”Simona e curată, curată. Trebuie să luptăm”

Citește și: Mihai Bendeac vrea o iubită care să fie interesată de viața lui profesională:”Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că…”

Catinca Roman a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată

Creatoarea de modă a enumerat câteva motivele pentru care nu a ajuns niciodată în fața altarului. Aceasta a susținut că poate fi vorba de o traumă provocată de divorțul părinților sau despre o nepotrivire cu partenerii pe care i-a avut.

„Am făcut multe greșeli. Sunt un om imperfect, ca toată lumea…M-am grăbit un pic cu alegerea meseriei…Cred că mi-ar fi plăcut să fiu medic…Faptul că am făcut un copil atunci, necăsătorită, cu un bărbat mult mai tânăr decât mine a fost ceva atroce, acum este super cool.

Probabil că m-a marcat, inconștient, divorțul părinților. Poate, pur și simplu, nu mi-am găsit partenerul care trebuia. Nu scrie nicăieri că trebuie să-l găsești. Pe bărbații de vârsta mea cred că îi sperii un pic, li se poate că sunt foarte excentrică', a spus Catinca Roman, potrivit kanald.ro.

„Am avut depresie, am avut insomnii'

Catinca Roman a fost profund afectată de greutățile din ultima perioadă. Decesul tatălui și problemele de sănătate ale mamei și fiicei sale au făcut-o să sufere de depresie, insomnii și atacuri de panică.

„Am avut probleme cu mama, de sănătate. Ceva probleme de sănătate cu Calina, după care a intervenit evenimentul cu moartea tatălui. Am avut depresie, am avut insomnii, am avut stări de anxietate…Tata a vrut să fie incinerat și să nu fie nimeni, să fiu doar eu, numai că toți prietenii lui a vrut să vină să-și ia rămas bun…A lăsat un gol destul de mare, adică, și acum, după aproape o lună, mă trezesc că îmi caut telefonul să-l sun', a adăugat Catinca Roman.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton