De ce nu locuiește Maria Constantin cu fiul ei: „Mai bine să stea acolo, la țară”

.

Maria Constantin a dezvăluit motivul pentru care nu locuiește cu fiul ei. După divorțul de primul soț, fiul artistei a rămas în grija tatălui său. Codrin are 13 ani și locuiește într-o comună din județul Gorj, alături de bunicii paterni și tatăl lui. Recent, interpreta de muzică populară a dezvăluit motivele pentru care nu și-a adus băiatul la București, susținând că, pentru moment, vrea să-l ferească de tentanțiile vieții la oraș. Iată declarațiile artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


În 2014, Maria Constantin a divorțat de primul ei soț, Ciprian Tapotă Lătărețu. Fiul celor doi a rămas în grija tatălui și locuiește în comuna Lelești din județul Gorj. În mai multe rânduri, itepreta de muzciă populară a susținut că băiatul s-a obișnuit cu viața de la țară și că nu ar vrea să-l desprindă de mediul în care s-a învățat. Recent, artista a făcut noi declarații referitoare la decizia de a nu-și aduce fiul în București. Deși trăiește cu dorul în suflet, solista vrea să-l ferească pe Codrin de tentațiile vieții la oraș, mai ales că acesta se află în perioada adolescenței.


Maria Constantin a dezvăluit motivul pentru care nu locuiește cu fiul ei. După divorțul de primul ei soț, artista și-a refăcut viața alături de Marcel Toader. Omul de afaceri s-a stins din viață în anul 2019, în urma unui infarct.

Citește și: Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor 2023:'Ceea ce nu știu oamenii de acasă e…'


Citește și: Maria Constantin, despre cea mai grea perioadă din viața ei, când nu și-a văzut copilul:'Am avut și psiholog atunci'

Citește și: Marius Morra s-a căsătorit în Maldive, pe plajă:'Ne-a plăcut foarte tare ideea'. Imagini de la nuntă

Citește și: Serena Williams s-a botezat, la 41 de ani!Din ce cult religios face parte acum și ce interdicții are

De ce nu locuiește Maria Constantin cu fiul ei

Intepreta de muzică populară nu vrea să-și supună fiul la tentanțiile vieții din București, mai ales că băiatul traversează perioada adolescenței. Mai mult, Codrin s-a obșinuit cu viața alături de tatăl lui și bunicii paterni, Maria Constantin fiind conștientă cât de greu i-ar fi acestuia să se obișnuiască să locuiască într-un oraș mare.


„Nu vreau să fie supus la tentațiile din jur, mai bine să stea acolo, la țară, e mai bine pentru el! Aici cine știe cu cine se anturează și dă de cine știe ce probleme. Nu-i o lume asta pentru el. Acolo, la bunici, el are un anturaj al lui, de copii cuminți. Mi-e frică, sincer, să-l aduc la Capitală! El stă împreună cu bunicii la Târgu Jiu.

Are doar 13 ani, e chiar la vârsta aceea ingrată a adolescenței, dar e un băiat foarte bine crescut. Trebuie să recunosc că el a stat cu bunicii și cu tatăl lui mai mult decât cu mine, dar noi doi ne înțelegem foarte bine’, a mărturisit solista, pentru Click!.


„Nu a comentat despre bărbații din viața mea niciodată’

Maria Constantin a mărturisit că fiul ei a fost deschis la schimbările din viața ei sentimentală. Se pare că Robert Stoica și Codrin au o relație extrem de apropiată, iar adolescentul își dorește să fie cavaler de onoare la nunta mamei sale și a afaceristului. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru „Survivor România’ 2023, interpreta s-a consultat cu fiul ei, iar acesta a încurajat-o să accepte proiectul.


„E un copil foarte înțelegător, nu a comentat despre bărbații din viața mea niciodată. Și cu Robert se înțelege foarte bine, sunt și mai apropiați de vârstă. El vrea să fie cavaler de onoare la nuntă la mine’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook