De ce nu i-a gătit Andreea Ibacka lui Cabral, la începutul relației: „A fost o perioadă în care...”. Cum arăta apartamentul de burlac al prezentatorului TV

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu îi gătea Andreea Ibacka lui Cabral, la începutul relației. Cabral și Andreea Ibacka formează un cuplu de 14 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și Tiago. Cei doi și-au unit destinele în anul 2011 și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Recent, frumoasa actriță a făcut câteva declarații despre începutul poveștii de dragoste cu soțul ei și a descris apartamentul de „burlac' în care locuia prezentatorul TV la acea vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deși multă lume crede că povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea Ibacka s-a înfiripat în timpul filmărilor pentru telenovela „Inimă de țigan', prima lor interacțiune a avut loc într-un context diferit. Actrița a povestit că l-a întâlnit pe soțul ei într-o benzinărie, cu doi ani înainte de începerea filmărilor pentru serialul de la Pro TV. Aceasta a recunoscut că l-a simpatizat pe prezentatorul de la „Ce spun românii', chiar dacă au avut nevoie de timp pentru a forma o conexiune.

ca10ca10

Andreea Ibacka a dezvăluit câteva curiozități legate de începutul poveștii de dragoste cu Cabral. Când abia începuseră relația, cei doi se întâlneau în apartamentul prezentatorului TV, care, recunoaște actrița, era mobilat pe „măsura' partenerului ei. Soția vedetei de la Pro TV spune că îi plăcea să-și surprindă partenerul și se trezea mai devreme pentru a-și face rutina de make-up.

Citește și: De ce Andreea Ibacka nu și-a păstrat rochia de mireasă. Ce i-a cerut Cabral: „Am un soț pe rit vechi… „

Citește și: Ce dietă ține Andreea Ibacka: „Odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat atenția către alimente…'. Ce se întâmplă cu soțul ei, Cabral / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…”

Citește și: Cabral și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV: „N-am avut emisiune cu femei perfecte'

De ce nu i-a gătit Andreea Ibacka lui Cabral, la începutul relației

Andreea și Cabral Ibacka s-au căsătorit după trei ani de relație. La început, cei doi soți se întâlneau în apartamentul „de burlac' al prezentatorului TV, care, după cum îl descrie actrița, era mobilat pe „măsura' lui, iar bucătăria era lipsită de ustensile.

„Când am ajuns pentru primele dăți la el acasă, îți dai seama apartament de burlac, amenajat să vină să doarmă doar așa din când în când, nu avea nimic la bucătărie.

Adică bucătăria era de decor și, mai mult decât atât, pentru că el întotdeauna a suferit de faptul că nu își găsește nici haine, nici pantofi, nici chiar mobilier pe măsura lui, își făcuse pe comandă o bucătărie, chiar îmi aduc aminte, la care el să nu se mai aplece foarte mult la chiuvetă, și așa că blatul de la bucătărie îmi venea undeva sub bărbie aproape.

Deci să gătesc acolo? Doar să mă chinui și să toc mic-mic vreo omletă sau ceva. Dar găteam. A fost o perioadă demo în care mergeam pe tocuri prin casă, mă trezeam înaintea lui să mă machiez. Chestii din astea crazy de tineret, acum cine mai are timp de așa ceva? În perioada aceea îi și găteam', a povestit Andreea, potrivit ego.ro.

Andreea Ibacka iubește să gătească

Andreea Ibacka recunoaște că îi place să petreacă timp în bucătărie, mai ales că-și dorește ca fiul și fiica ei să aibă o alimentație variată. Actrița spune că Namiko este mai pretențioasă la mâncare, spre deosebire de frățiorul ei care este mult mai flexibil în ceea ce privește meniul.

„Mie chiar îmi place să gătesc. Adică dintre toate treburile casnice este activitatea mea preferată. Și mă și pricep cât de cât. În afară de prăjituri, dar o am pe Majda, prietena mea, care face prăjituri, mă completează, deci putem să punem de-o masă chiar sănătoasă de sărbători.

Fac și pentru că trebuie, că avem foarte multe guri de hrănit în casă și fiecare cu meniu variat, Namiko cu fițele ei. Încerc să o scap de treaba asta și să o obișnuiesc să mănânce mai orice. Fratele ei, deși este mai mic, e mult mai flexibil cu meniul și el nu spune „NU', adică în principiu mâncarea se mănâncă, nu se irosește. Bine, lui chiar îi place mult și la restaurant.

Cred că v-am mai povestit că eram la parcul de distracții și el nu era interesat de carusel, învârtitoare, el era fericit că-l primeau la restaurant. Când vedea scaunul de masă, cel de bebeluș, era cu gura până la urechi', a adăugat actrița, potrivit sursei citate.

Ce activități desfășoară Andreea Ibacka cu fiica ei

Andreea Ibacka are o relație foarte apropiată cu fiica ei, Namiko, care o însoțește la supermarket și o ajută să așeze cumpărăturile la locul lor. Familia Ibacka are un grup de WhatsApp, iar actrița recunoaște că multe dintre pozele trimise ajung pe rețelele de socializare ale soțului ei.

„Lui Namiko îi place foarte mult să meargă cu mine la supermarket și acasă când ajunge, musai, trebuie să aranjăm cumpărăturile, că știe deja pe ce raft vine, în frigider, în dulap, fiecare produs. Trebuie să facem asta musai împreună. Dacă cumva am pus produsele și nu am așteptat-o este supărare. Mă mai ajută cu cățeii, le mai dă și lor să mănânce, bine, sub supravegherea mea, îți dai seama, pentru că are 4 ani.

Avem un grup de WhatsApp cu familia, cum se întâmplă în majoritatea familiilor, și acolo punem poze. Mi se întâmplă de multe ori ca eu să le trimit lor și după acea le văd în social media pe paginile lui Cabral. Păi ce am făcut?', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton