De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău: „Nu mă interesează ce face, cu cine e sau...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat de ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către ea, la VIVA! Party 2022, cel mai așteptat eveniment moden al anului. Blondina a făcut o serie de declarații controversate, pesemne că relația dintre ea și afacerist e în continuare una la fel de controversată. Iată ce a mărturisit public!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău? Asta s-au întrebat toți fanii lor, când au văzut că afaceristul nu a fost însoțit de blondina la nunta celebrului cântăreț și a Roxanei Dobre. Blondina a dezvăluit motivul recent, la VIVA! Party 2022, eveniment monden la care a venit fără omul de afaceri.

bianca-dragusanu-3bianca-dragusanu-3

Încurcate mai sunt căile dragostei… Iar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău știu asta cel mai bine! Se pare că relația lor trece din nou prin „fluctuații', după ce părea că legătura dintre ei se soldase cu o împăcare, după ce el anunțase despărțirea pe rețelele de socializare. Afaceristul a venit singur la nunta lui Florin Salam, fără blondină la brațul lui, iar ea a venit tot singură la petrecerea VIVA! de anul acesta. Vedeta a oferit un interviu în care a dezvăluit în ce relații se află, de fapt, acum cu încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o.Toată lumea vorbește despre rochia ei!

Citește și: Cine l-a însoțit pe Gabi Bădălău la nunta lui Florin Salam.Bianca Drăgușanu a lipsit, după ce a confirmat împăcarea

Citește și: Lavinia și ispita Eda s-au întâlnit la Insula Iubirii. Cum au reacționat cele două rivale:”Dacă ar fi fost și el acolo…”

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii, după ce a aflat că iubita lui, Cristina, s-a despărțit de el:”Mă simțeam vinovat…”

De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău

Pe data de 1 iunie, Florin Salam și Roxana Dobre și-au făcut nunta. Una desprinsă parcă din povești, pe malul mării. Printre sutele de invitați, la petrecerea lor a participat și Gabi Bădălău. Cancan.ro l-a surprins atunci pe afacerist singur. Deși ar fi fost pus pe distrație, ar fi fost și puțin îngândurat, mai ales atunci când se delecta cu o narghilea.

În ceea ce-i privește pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pare că aceștia au trecut printr-o mulțime de stări într-o singură lună. Relația lor pare a fi desprinsă dintr-un scenariu de film, deoarece lucrurile sunt atât de schimbătoare, încât admiratorii lor nu știu ce să mai creadă. Dar să facem un rezumat… După ce afaceristul a declarat pe Instagram că s-au despărțit, ea confirmă separarea, cu mențiunea că el ar fi reacționat târziu, dându-și seama de propriile greșeli.

Ulterior, ea îi dă block și nu mai vrea să mai audă de el. Apoi, Gabi Bădălău o sună în direct, la o emisiune TV, iar seara se văd la un club celebru să discute. Potrivit sursei menționate anterior, ar fi avut loc o reconciliere, până când instabilitatea ar fi lovit din nou, având în vedere că au apărut singuri la două evenimente importante.

„Nu mă interesează ce face, cu cine e sau unde e!'

Joi, 2 iunie, Clubul Diplomatic din București a găzduit cel mai așteptat eveniment monden al anului VIVA! Party 2022: Viva la vida! Printre celebritățile care au venit la petrecere s-a numărat și Bianca Drăgușanu. Cu acest prilej, blondina a dat replica, după ce Gabi Bădălău a fost singur la nunta lui Florin Salam, iar toată lumea s-a întrebat unde e partenera lui.

„Nu mă interesează! Pe mine nu mă interesează ce face, cu cine e sau unde e! Nu mă interesează, n-are legătură cu mine! Eu pot să vorbesc despre mine, în rest nu mă interesează!

Relațiile nu erau bune, nu sunt nici rele, dar sunt într-o situație în care eu nu mai vreau să vorbesc despre asta! Cred că timpul va spune și va arăta exact fiecare cum e și ce e.

Timpul și faptele, că faptele vorbesc de la sine. Și într-adevăr un om valorează cât cuvântul lui, dar în momentul de față eu nu mai vreau să vorbesc despre această situație, relație, sau ce a fost!', a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu: „Nu am găsit niciun bărbat care să poată să mă domine'

În continuare, Bianca Drăgușanu și-a făcut o autocaracterizare scurtă. Spune că e și copil și dominatoare și că până acum nu a găsit niciun bărbat care să o domine, dar cine știe… De asemenea, ea a transmis și cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru ea.

„Sunt și copil și dominatoare! Sunt stăpână, vrei să te mint?! N-am găsit unul suficient de puternic care să mă domine pe mine, dar eu sunt o femeie dominatoare. Dar nu am găsit niciun bărbat care să poată să mă domine până în momentul de față, dar cine știe, poate îl găsesc!

Un bărbat, ca să fie puternic pentru mine, trebuie să aibă mai mulți bani decât mine, mai puternic decât mine, pentru că puterea pornește și de la creier, atitudine, să știe ce vrea.

E vorba de o stare! Ce, mă lași pe mine să conduc? Atunci înseamnă că sunt eu bărbatul dintre noi doi, dacă eu conduc! Bărbatul trebuie să dea ora exactă, chiar dacă capul nu se mișcă fără gât, bărbatul trebuie să fie stâlpul familiei!', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton